Εποχή Ρόφαλη στον πάγκο της Αναγέννησης Φαρσάλων!

Η Αναγέννηση Φαρσάλων ανακοίνωσε την διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της μετά την παραίτηση του κ. Νίκου Θεοχαρόπουλου ο οποίος ήταν μέχρι πρότινος ο επικεφαλής στο “τιμόνι” της ομάδος.

Η Διοίκηση της Αναγέννησης έδωσε τα χέρια με το δίδυμο των κ.κ. Κώστα και Τάκη Ρόφαλη οι οποίοι ανήκαν στο τεχνικό επιτελείο της ομάδος, ο Τάκης Ρόφαλης ως γενικός αρχηγός και ο Κώστας Ρόφαλης ως βοηθός προπονητή, ενώ αμφότεροι “τρέχουν” και τα τμήματα Ακαδημιών του Συλλόγου.

Πρόκειται για δυο ανθρώπους που έχουν εργαστεί ως δίδυμο σε αντρικές ομάδες σε, Ολυμπιακό Αμπελιάς, Άρη Διλόφου και ΑΟ Ναρθακίου.

Η αποστολή τους μόνο εύκολη δεν είναι καθώς η Αναγέννηση βρίσκεται με 6 βαθμούς στην τελευταία θέση του 2ου ομίλου της Α1 ΕΠΣΛ, όμως η “μπαγκέτα” περνάει στα χέρια δυο ανθρώπων που έχουν το know how καθώς ακόμη μνημονεύεται η πορεία πρωταθλητισμού που είχε κάνει ο Άρης Διλόφου στον 2ο γύρο στην Β ΕΠΣΛ κατηγορία και κατάφερε να πετύχει την παραμονή του, όταν ανέλαβε το εν λόγω τεχνικό δίδυμο τις τύχες της ομάδος.

Όσον αφορά τους ρόλους ο Κώστας Ροφάλης θα είναι ο πρώτος προπονητής της ομάδος, με άμεσο συνεργάτη τον Τάκη Ρόφαλη.

Συνήθως οι ρόλοι ήταν ανάποδα μέχρι πρότινος, όμως για πρώτη φορά ο νεαρός προπονητής θα είναι επικεφαλής σε πάγκο αντρικής ομάδος.