Στοίχημα: Για τις νίκες Λέτσε και Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Το κουπόνι πάμε στοίχημα της Δευτέρας (06/01) περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις! Το Betarades.gr έχει εντοπίσει ξανά δυνατά προγνωστικά στοιχήματος. Την παράσταση κλέβει το ιταλικό πρωτάθλημα που έχει αγώνες για την 18η αγωνιστική. Εμάς, μας απασχολεί το Λέτσε – Ουντινέζε. Ωστόσο, δεν μένουμε εκεί. Στοιχηματικό ενδιαφέρον υπάρχει και στο Ισραήλ, και στο μεγάλο ντέρμπι Μακάμπι Χάιφα – Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αμφότερα τα ματς προσφέρουν αξιόλογες επιλογές για το στοίχημα. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε τα νόμιμα καζίνο που δραστηριοποιούνται στη Ελλάδα. Ας δούμε τώρα τα παιχνίδια μας!

Μόνο η νίκη για τη Λέτσε

Οι προτάσεις στοιχήματος της ημέρας αρχίζουν από τη Serie A. Για την 18η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, η Λέτσε υποδέχεται σήμερα την Ουντινέζε. Το παιχνίδι έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Αναμένεται λοιπόν… μάχη!

Η Λέτσε βρίσκεται μια ανάσα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Συγκεκριμένα, έχει συγκεντρώσει 15 πόντους μέχρι τώρα, όντας στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Συνεπώς, οφείλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να αποφύγει τα χειρότερα. Και ειδικά σε παιχνίδια όπως το σημερινό. Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη εντός έδρας τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα. Αυτό λοιπόν, δεν… πάει άλλο. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν με 3-2 από την Μπολόνια. Περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν. Η Λέτσε έχει τα φόντα να κερδίσει απόψε. Πρέπει όμως να παρουσιαστεί ιδιαίτερα συγκεντρωμένη στα αμυντικά της καθήκοντα. Επιθετικά τη βρίσκει την άκρη.

Στην αντίπερα όχθη, η Ουντινέζε δεν τα πάει πολύ καλύτερα. Έχει μαζέψει 18 βαθμούς και δεν μπορεί να αισθάνεται σε καμία περίπτωση ασφαλής. Μετά το αρνητικό σερί πέντε αγωνιστικών χωρίς νίκη, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν την Κάλιαρι με 2-1. Και αυτοί, προβληματίζουν με την απόδοσή τους. Δεν είναι στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση και σήμερα έχουν δύσκολη αποστολή. Εκτός έδρας δεν εμφανίζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Για την ακρίβεια, χάνει αρκετή από τη δυναμική της. Η Ουντινέζε δέχεται και αυτή γκολ με ευκολία. Σε τέτοια παιχνίδια, αυτό δεν συγχωρείται εύκολα.

Το κίνητρο είναι πιο ισχυρό για τη Λέτσε, έστω και οριακά. Οι γηπεδούχοι οφείλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, πάση θυσία. Θα τους εμπιστευτούμε με κάλυψη, βλέποντας να κερδίζουν στην έδρα τους για πρώτη φορά στη φετινή Serie A. Πάμε με τον 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 2.10.

Ανώτερη η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Μεταφερόμαστε τώρα στο Ισραήλ, και την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σήμερα λοιπόν, υπάρχει μεγάλο ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα στη Μακάμπι Χάιφα και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι φιλοξενούμενοι πάντως, ακόμα και σήμερα φαίνεται να έχουν το πάνω χέρι.

Η Μακάμπι Χάιφα πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία στη διοργάνωση. Μετράει συνολικά 11 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα. Αυτή από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στον πρώτο γύρο, με 1-0. Την προηγούμενη αγωνιστική, δοκιμάστηκε στην έδρα της Ιρόνι και την κέρδισε με 1-2. Είναι σε καλή φόρμα και έχει τρεις συνεχόμενες νίκες. Επιπλέον, αγνοεί την ήττα εδώ και 13 ματς για όλες τις διοργανώσεις. Παρόλα αυτά, βρίσκεται τρεις πόντους κάτω από τη σημερινή αντίπαλό της. Επίσης, η πρόσφατη παράδοση δεν είναι υπέρ της. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν δυνατό σύνολο, αλλά ξέρουν ότι το σημερινό ματς είναι διαφορετικό από τα άλλα. Πρέπει να πιάσουν πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης για να διεκδικήσουν τη νίκη.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ από την άλλη, τρελαίνει κόσμο φέτος στο πρωτάθλημα. Φιγουράρει στην κορυφή της κατάταξης, με 40 πόντους. Έχει πάρει 12 νίκες, ενώ έχει και 4 ισοπαλίες. Είναι αήττητη σε αυτές τις 17 πρώτες αγωνιστικές. Το δυνατό της «όπλο» είναι δίχως αμφιβολία η άμυνα. Ενδεικτικά, έχει δεχτεί μόνο ένα γκολ σε ολόκληρο το πρωτάθλημα! Το νούμερο είναι εντυπωσιακό και φανερώνει πόσο ισχυρή είναι στο αμυντικό κομμάτι. Μπορεί να αποκλείστηκε στο κύπελλο, αλλά η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι το απόλυτο αφεντικό στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν χάσει σε κανένα από τα έξι τελευταία ματς με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα. Την κέρδισαν και στον πρώτο γύρο και μπορούν και σήμερα να αποδράσουν με το ροζ φύλλο αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα ντέρμπι ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Οι αμυντικές επιδόσεις των φιλοξενούμενων μας κάνουν να πηγαίνουμε μαζί τους. Πιστεύουμε ότι μπορούν να πάρουν αυτό το σπουδαίο «διπλό», αποδεικνύοντας την ανωτερότητά τους. Επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 1.83.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!