“Διπλό” και μια “ανάσα” από την κορυφή ο Ατρόμητος Βαμβακούς

Ο Ατρόμητος Βαμβακούς πέτυχε “διπλό” στην έδρα του Λαρισαικού με σκορ 1-3 και πλέον με 27 βαθμούς είναι στην 3η θέση και στο -1 από την κορυφή μετά από 14 αγωνιστικές στον 2ο όμιλο της Α1 ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με του Τσιτσικλή και Αρσενόπουλο να χάνουν δυο καλές στιγμές στα πρώτα είκοσι λεπτά της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ εκμεταλλευόμενοι τον δυνατό αέρα όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 35′ ο Δασκαλόπουλος με προβολή και με την βοήθεια του αέρα άνοιξε το σκορ.

Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος ο αέρας “γύρισε” υπέρ της Βαμβακούς και οι μπλε τον εκμεταλλεύτηκαν αρχικά στο στο 55′ όταν ο Βόπης εκτέλεσε φάουλ και ο Τασιόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 1 – 1.

Δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης κατάφερε να πετύχει το δεύτερο τέρμα του στον αγώνα και παράλληλα να πετύχει την ολική ανατρόπη για τον Ατρόμητο, όταν ο Τασιόπουλος έκανε όμορφη ατομική ενέργεια και με πλασέ πέτυχε το 1 – 2.

Το τελικό 1 – 3 σημείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Τσιτσικλής στο 89′.

Η Σύνθεση

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος):Μακρυγιάννης, Βασιλόπουλος, Αγγελόπουλος, Μακρής, Τζιλήρας, Βόπης, Χρόνης, Φάτσης (55′ Τασιόπουλος), Αζάς, Αρσενόπουλος, Τσιτσικλής.