Ανατρεπτική ήττα και εξελίξεις για την Αναγέννηση Φαρσάλων…

Εντός έδρας ήττα με ανατροπή γνώρισε η ομάδα της Αναγέννησης Φαρσάλων από την ομάδα του Ελευθεραί με σκορ 1-2, στο Βασιλί Φαρσάλων για την 14η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1′ ΕΠΣΛ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 45′ έπειτα από φάουλ του Καρακώστα με προβολή ο Σαλής θα κάνει το 1-0.

Στο 70΄ο διαιτητής θα καταλογίσει χέρι στον Σαλή, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Παπαδόπουλος, με τον Γκατζανά να αποκρούει και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Το νικητήριο γκολ για τους φιλοξενούμενος πέτυχε ο Δημητρέλης στο 85′ μετά από αναταραχή στα καρέ της Αναγέννησης με κοντινή προσπάθεια.

Παρά το δυνατό ξεκίνημα η Αναγέννηση, για ακόμη μια αγωνιστική έφυγε με “άδεια χέρια” από το γήπεδο και πλέον με 6 βαθμούς είναι στην 16η θέση.

Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας για τον Νίκο Θεοχαρόπουλο που γνωστοποίησε στους ποδοσφαιριστές την παραίτηση του, από την θέση του προπονητή.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Αγγελακόπουλος, Κούρο, Ευθυμιάδης (90′ Θέος), Θλιβερός, (80′ Δημ. Δημουλάς), Πατσιούρας, Δημουλάς Π., Τσακαβίτης (80′ Κατμέρος), Ζαγγανάς, Καρακώστας Π., Σαλής.

Ελευθεραί (Άκης Ταυλαρίδης): Φιλοκώστας, Ανυφαντής, Μιχαλόπουλος, Παπαμάνος, Στεργίου, Μακρίδης, Ζάρρας, Ζησόπουλος, Μπλάντας, Δημητρέλης, Παπαδόπουλος.