Ίαμβος και Philipp Weiss στην Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία στα Φάρσαλα

Μια μοναδική πρωτοχρονιάτικη συναυλία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στα Φάρσαλα, με τον Philipp Weiss, και το μουσικό σύνολο Ίαμβος, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων και εντάσσεται στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του ΟΠΑΚΠΑ δήμου Φαρσάλων.

Το μουσικό σύνολο Ίαμβος, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με το Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη, έχει εμφανιστεί στο Ελληνικό Κέντρο του Λονδίνου, στο Πατριαρχείο της Αλεξάνδρειας στην Αίγυπτο, στο Φεστιβάλ ”Without Borders” στη Βουλγαρία και σε άλλες αναρίθμητες συναυλίες στη Ελλάδα.

Το πρόγραμμα το οποίο παρουσίασαν στηριζόταν σε αξέχαστες αγαπημένες μελωδίες και γνωστά τραγούδια, από το διεθνές ρεπερτόριο, που ταίριαζαν απόλυτα με την χαρμόσυνη και εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών. Αποτελούνταν από ένα κράμα μελωδιών του διεθνούς μουσικού στερεώματος, με έργα σπουδαίων συνθετών όπως ο Henri Mancini, o Charlie Chaplin κ.α. που έγιναν γνωστά και αγαπήθηκαν μέσα από τις συγκλονιστικές ερμηνείες αστέρων, όπως ο Frank Sinatra, o Louis Amstrong, η Barbara Streisand καθώς και μελωδίες που έντυσαν μουσικά ταινίες, όπως οι “Swing time”, “Breakfast at Tiffany’s”, “Good Morning, Vietnam” και αγαπήθηκαν από γενιές από την δημιουργία τους έως και τις ημέρες μας, εντυπωσιάζοντας το κοινό με την παρουσία τους στα Φάρσαλα.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου και ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Χρήστος Μπασαγιάννης, ευχόμενοι Καλή Χρονιά με υγεία καλοσορίσοντας τόσο το μουσικό σύνολο Ίαμβος, όσο φυσικά και τον κ. Philipp Weiss στην πόλη των Φαρσάλων, όπου “αιφνιδίασε” τους παρευρισκομένους δίνοντας ευχές στα Ελληνικά και ευχαριστώντας τον Δήμο Φαρσάλων για την πρόσκληση.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κων/νος Δαμιανός, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σοφία Χατζηπλή, Σταύρος Κουκουλιός και Νικόλαος Γκατζόγιας, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ κ. Κων/νος Μπαλατσός, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Γούσιας και Γιάννης Τριάντης, ο τοπικός Σύμβουλος κ. Ντίνος Βαρακλιώτης, δάσκαλοι και μέλη των Χορωδιών της Επαρχίας Φαρσάλων και πλήθος κόσμου.