Το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του δημάρχου Φαρσάλων Μάκη Εσκίογλου

Στις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε, η ελπίδα είναι εκείνο το υπέρτατο συναίσθημα που μας διατηρεί όρθιους και μαχητές της ζωής. Η αλλαγή του χρόνου σημαίνει και την απαρχή μιας νέας δημιουργικής πορείας για τον τόπο μας.

Αυτό που εμείς πρέπει να πράξουμε, είναι να μην πάψουμε ούτε στιγμή να αισιοδοξούμε, να συνομιλούμε μεταξύ μας, να συνεργαζόμαστε, να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε εκείνα που πιστεύουμε ότι θα βελτιώσουν τη δική μας ζωή, των παιδιών μας αλλά προπαντός των γενιών που έρχονται.

Ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο με πολλά προβλήματα, αλλά και πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα.

Ως νέα δημοτική αρχή που ανέλαβε τη διοίκηση της επαρχίας Φαρσάλων μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, καλούμαστε συλλογικά και καλούμε τον καθένα ξεχωριστά, να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα, για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για τον τόπο και για την κοινωνία που ζούμε.

Με τις εμπειρίες από τη χρονιά που φεύγει ως οδηγό και γνώμονα επαναπροσδιορισμού των στόχων μας από τις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες, σας διαβεβαιώνω ότι και τη νέα χρονιά θα ανταποκριθούμε στο χρέος μας με ευθύνη, με συνέργεια, με αλληλεγγύη και πάνω απ’ όλα με σεβασμό στον κάθε ένα πολίτη ξεχωριστά.

Εύχομαι το νέο έτος να κομίσει σε όλες και όλους υγεία, ευημερία και εκπλήρωση κάθε προσδοκίας, ώστε όλοι μαζί συνοδοιπόροι να προχωρήσουμε μαζί για το καλύτερο αύριο του τόπου μας.

Γιατί όπως εύστοχα υπενθυμίζει ο συγγραφέας, «η ελπίδα χαμογελά στο κατώφλι του χρόνου που έρχεται, ψιθυρίζοντας «θα είναι ευτυχέστερος».

Καλή χρονιά σε όλους!