Στέλλα Μπίζιου στη σύσκεψη της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το δρόμο Λάρισας – Φαρσάλων

Στη σύσκεψη της Περιφέρειας Θεσσαλίας μετά από πρόσκληση του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού παραβρέθηκε η βουλευτής της ΝΔ Ν. Λάρισας κα Στέλλα Μπίζιου με θέμα «Δρόμος Λάρισα – Φάρσαλα».

Από την πλευρά της η κα Μπίζιου υπενθύμισε στους παραβρισκόμενους την πεποίθησή της πως πρέπει να γίνει παραχώρηση της αρμοδιότητας κατασκευής του δρόμου Λάρισας – Φαρσάλων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Αυτό ήταν και το μήνυμα που έστειλε η ίδια στην ηγεσία του υπουργείου Υποδομών, μετά από την τελευταία επίσημη συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Η Λαρισαία πολιτικός έθεσε το πολύπαθο ζήτημα σε μια εντελώς διαφορετική οπτική, γνωρίζοντας τις χρόνιες καθυστερήσεις και τις ανυπέρβλητες αδυναμίες της κεντρικής διοίκησης να δώσει τέλος σε ένα σοβαρό πρόβλημα που ταλανίζει εδώ και δεκαετίες το δήμο Φαρσάλων.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Κώστας Αγοραστός έχουν καταθέσει σχετική πρόταση στο υπουργείο, αποδεικνύοντας πως είναι σε θέση να αναλάβουν τη μελέτη και την υλοποίηση αυτού του μεγάλου έργου. Αντί να καθυστερούμε σε ατέρμονες συζητήσεις και να προσπαθούμε να αναδείξουμε επικοινωνιακά ένα έργο το οποίο συνεχώς αρχίζει αλλά ποτέ δεν ξεκινάει, οφείλουμε να δούμε ρεαλιστικά την κατάσταση και να βοηθήσουμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας να αναλάβει την πραγματοποίηση του τόσο σημαντικού έργου», δήλωσε η κα Μπίζιου.

Αναλυτικά και για μια ακόμη φορά τόνισε πως «Είναι επιτακτική ανάγκη πλέον να δρομολογηθεί η πορεία του συγκεκριμένου έργου. Οφείλουμε όλοι μας να είμαστε ρεαλιστές γνωρίζοντας την καθημερινότητα των διερχομένων οδηγών στο δρόμο Λάρισας Φαρσάλων με τα όποια προβλήματα δημιουργεί στην καθημερινότητά τους. Η κυβέρνηση θα πρέπει να στηρίξει την πρόταση παραχώρησης της αρμοδιότητας μελέτης και κατασκευής στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ώστε οι κάτοικοι του δήμου Φαρσάλων – και όχι μόνο – να δουν επιτέλους την υλοποίηση αυτού του τόσο σημαντικού έργου σύντομα».