Στοίχημα: Συνεχίζει σε φόρμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του Σαββάτου (28/12) περιλαμβάνει πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις! Το Betarades.gr έχει εντοπίσει ξανά δυνατά προγνωστικά στοιχήματος. Η δράση στην Πρέμιερ Λιγκ κλέβει την παράσταση και προσφέρει στοιχηματικές επιλογές. Δύο ματς θα μας απασχολήσουν από το αγγλικό πρωτάθλημα, με το Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ξεχωρίζει. Σημείο προκύπτει και από το πρωτάθλημα Τουρκίας. Εννοείται, πως στρέφουμε την προσοχή μας και στο μπάσκετ, και την ελληνική Basket League. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε δωρεάν φρουτάκια για να εντοπίσετε ποιά σας αρέσουν περισσότερο. Περνάμε τώρα στις προβλέψεις μας!

Για το «διπλό» η Γιουνάιτεντ

Οι προτάσεις στοιχήματος της ημέρας αρχίζουν από την Πρέμιερ Λιγκ. Στις 21:45, η Μπέρνλι υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την 20η αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν τη νίκη και έχουν το πάνω χέρι για να την κατακτήσουν.

Στη 12η θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Μπέρνλι, με 24 πόντους. Οι γηπεδούχοι φαίνεται ότι δεν μπορούν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω. Μάλλον, θα πρέπει να προσέξουν ακόμα περισσότερο για να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή τους στην κατηγορία. Την περασμένη αγωνιστική δοκιμάστηκαν στην έδρα της Έβερτον, και ηττήθηκαν με 1-0. Γενικά, δυσκολεύονται πολύ στα απαιτητικά ματς. Από την Τότεναμ, έχασαν πρόσφατα με 5-0, ενώ από τη Σίτι με 1-4. Και σήμερα, η Μπέρνλι έχει πολύ δύσκολο έργο και αποτελεί το αουτσάιντερ.

Από την άλλη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε μετά από καιρό μια πειστική εμφάνιση. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» υποδέχτηκαν τη Νιουκάστλ και την κέρδισαν εύκολα με 4-1. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ,βρήκαν τα πατήματά τους και πήραν τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα του Σόλσκιερ θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να μείνει κοντά στην τετράδα. Απέχει τέσσερις πόντους από την τέταρτη θέση και μπορεί να διεκδικήσει το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης σεζόν. Να σημειωθεί, ότι η Γιουνάιτεντ είναι αήττητη στα εννιά τελευταία ματς με αντίπαλο την Μπέρνλι.

Υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτεροι και έχουν την ευκαιρία να χτίσουν ένα νικηφόρο σερί. Θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα περάσουν από την έδρα της Μπέρνλι. Πάμε με το «διπλό» σε απόδοση 1.87.

Δυνατή στην έδρα της η Νιουκάστλ

Μένουμε στην Πρέμιερ Λιγκ και μεταφερόμαστε στο παιχνίδι της Νιουκάστλ με την Έβερτον. Το ματς έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και θα διεξαχθεί στις 17:00. Η έδρα δίνει διαφορετική δυναμική στους γηπεδούχους.

Η Νιουκάστλ προέρχεται από την ήττα με 4-1 στο «Ολντ Τράφορντ». Κατάφερε να πάρει νωρίς το προβάδισμα, αλλά δεν άντεξε στην πίεση της Γιουνάιτεντ. Μετά από ένα σημείο, φαινόταν πως έχει το μυαλό της στο σημερινό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύονται την έδρα τους στο πρωτάθλημα. Δεν έχουν χάσει σε κανέναν από τους οκτώ τελευταίους αγώνες εντός έδρας στην Πρέμιερ Λιγκ. Αντίθετα, πήραν τέσσερις νίκες, ενώ τέσσερα ματς έληξαν ισόπαλα. Η Νιουκάστλ έχει βρει τον τρόπο να υποτάσσει τους αντιπάλους της στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Έχει λοιπόν το πλεονέκτημα και απόψε.

Στην αντίπερα όχθη, η Έβερτον προσπαθεί να βρει τα πατήματά της μετά τη φυγή του Μάρκο Σίλβα. Πλέον, με τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο, θα επιδιώξει να απομακρυνθεί από τα χαμηλά στρώματα της κατάταξης και να κοιτάξει ψηλότερα. Στο πρώτο ματς του Ιταλού τεχνικού, τα «Ζαχαρωτά» κέρδισαν με 1-0 την Μπέρνλι. Εκτός έδρας δυσκολεύονται ιδιαίτερα και μοιάζει… πολύπλοκο να βρουν τόσο γρήγορα τη λύση στο πρόβλημα. Η Έβερτον θα παλέψει για κάτι θετικό αλλά δεν είναι βέβαιο ότι έχει τα φόντα να τα καταφέρει.

Σε αυτήν την αναμέτρηση, θα πάμε με την έδρα. Η Νιουκάστλ είναι ισχυρή στο γήπεδό της και έχει νικήσει και τη Σίτι στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Θα επιλέξουμε λοιπόν, τον 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 2.45.

Πολλά γκολ στην Τουρκία

Στην Τουρκία τώρα, το πρωτάθλημα έχει φτάσει στην 17η αγωνιστική. Σε αυτό το πλαίσιο, η Ανκαραγκουτσού φιλοξενεί σήμερα τη Ντενιζλίσπορ. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, θα εστιάσουμε στα γκολ.

Η Ανκαραγκουτσού δεν πραγματοποιεί καλή πορεία μέχρι τώρα στη διοργάνωση. Ειδικότερα, εντοπίζεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού, και δη στην προτελευταία θέση. Έχει συγκεντρώσει μόλις 11 βαθμούς σε 16 ματς, ενδεικτικό της δυναμικότητάς της. Βέβαια, αυτό που της στοιχίζει περισσότερο είναι τα κενά στην άμυνα. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν μεν, αλλά δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία. Την προηγούμενη αγωνιστική, υποδέχτηκαν την Αντάλιασπορ και έφεραν ισοπαλία 2-2. Απόψε, η Ανκαραγκουτσού οφείλει να κυνηγήσει τη νίκη και είναι υποχρεωμένη να βρει τέρματα.

Το ίδιο ισχύει όμως και για τη Ντενιζλίσπορ. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 11η θέση και επιθυμούν να ψάξουν το κάτι παραπάνω. Εκτός έδρας δεν κλείνονται στην άμυνα, αλλά αναζητούν τα γκολ και κάνουν το παιχνίδι τους. Ενδεικτικά, έχουν σκοράρει σε επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς που έδωσαν μακριά από το «σπίτι» τους. Μάλιστα, απέναντι σε μια αδύναμη ομάδα, όπως η Ανκαραγκουτσού, έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν φάσεις και να βρουν γκολ. Δεν έχουν καλή παράδοση πρόσφατα, σε αυτό το γήπεδο. Ωστόσο, απόψε θα προσπαθήσουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Γενικά, το σημερινό παιχνίδι αναμένεται θεαματικό. Αμφότερες οι ομάδες δεν εστιάζουν στα αμυντικά καθήκοντα. Αντίθετα, κυνηγάνε τα γκολ και πιστεύουμε σήμερα θα έχουμε σκορ και θέαμα. Έτσι, καταλήγουμε στο Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

Το παλεύει ο Ήφαιστος

Από το ποδόσφαιρο περνάμε στο μπάσκετ, και την ελληνική Basket League. Σήμερα, για την 13η αγωνιστική, το Περιστέρι υποδέχεται τον Ήφαιστο Λήμνου. Το ματς μπορεί να έχει χαρακτήρα ντέρμπι και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Το Περιστέρι είναι αυτήν τη στιγμή στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με ρεκόρ 8-4. Την περασμένη αγωνιστική βέβαια, φανέρωσε σχεδόν όλες τις αδυναμίες του. Ταξίδεψε στη Ρόδο για να παίξει με τον Κολοσσό. Κατάφερε λοιπόν, να δεχτεί 101 πόντους και να ηττηθεί εύκολα, με 101-84. Έμοιαζε να έχει μείνει στο θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού και έχασε με χαρακτηριστική άνεση το παιχνίδι από μια κατώτερη ομάδα. Απόψε, οι γηπεδούχοι είναι και πάλι το φαβορί για τη νίκη. Ωστόσο, έχουν να αντιμετωπίσουν ένα δυνατό αντίπαλο που δεν πρόκειται να λυγίσει έτσι απλά. Άλλωστε, το Περιστέρι έδειξε ότι δεν είναι στην καλύτερη δυνατή φόρμα.

Ο Ήφαιστος Λήμνου με τη σειρά του, είναι ακριβώς από κάτω στην κατάταξη. Έχει θετικό ρεκόρ, στο 7-5, και δείχνει ικανός για μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα. Εκμεταλλεύτηκε απόλυτα την έδρα του στα δύο τελευταία παιχνίδια και πήρε δύο πολύτιμες νίκες. Αρχικά επί του Κολοσσού, και στη συνέχεια επί του Ηρακλή, με 79-65. Έτσι, έφτασε σε απόσταση μιας νίκης από την τρίτη θέση και σήμερα έχει ντέρμπι με άμεσο ανταγωνιστή. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να πατάνε καλά τελευταία και θα παλέψουν πολύ σκληρά στην Αθήνα.

Φαβορί για τη νίκη είναι το Περιστέρι, αλλά δεν προβλέπεται να έχει εύκολο έργο. Βλέπουμε τους φιλοξενούμενους να παλεύουν, και ακόμα κι αν χάσουν, είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει διψήφια διαφορά. Ποντάρουμε στον Ήφαιστο +9.5 σε απόδοση 1.80.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!