Επέστρεψε στη Μίλαν ο Ιμπραΐμοβιτς

Σε γνώριμα λημέρια γύρισε ο διάσημος επιθετικός Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με τη Μίλαν να ανακοινώνει πως ο 38χρονος παίκτης αποτελεί τη νέα της μεταγραφή. Η συμφωνία έχει ισχύ έως το καλοκαίρι και μπορεί να επεκταθεί για ακόμα ένα έτος.

Ο ίδιος ο Σουηδός φορ είχε προαναγγείλει ουσιαστικά την επιστροφή του στην ιταλική ομάδα, από τις αρχές Δεκεμβρίου: «Θα πάω σε μια ομάδα που πρέπει να επιστρέψει στις νίκες, να ανανεώσει την ιστορία της. Θα σας δω σύντομα στην Ιταλία», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην ιταλική έκδοση του περιοδικού GQ.

Επίσης, τον περασμένο Νοέμβριο ο Σλάταν είχε ανακοινώσει πως θα αποχωρήσει από τις ΗΠΑ και τους Λος Αντζελες Γκάλαξι ύστερα από δύο σεζόν στο MLS, έχοντας σημειώσει 52 γκολ σε 56 ματς. Χαρακτηριστικό ήταν το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του: «Ήρθα, είδα, νίκησα. Ευχαριστώ, Γκάλαξι, που με κάνατε να νιώσω ξανά ζωντανός. Οσο για εσάς τους οπαδούς, Ζλάταν θέλατε, Ζλάταν σάς έδωσα. Παρακαλώ! Τώρα μπορείτε να επιστρέψετε στο μπέιζμπολ»!

Τώρα ο Ζλάταν θα ενταχθεί στη Μίλαν, η οποία δεν διανύει την καλύτερη αγωνιστική περίοδό της, καθώς σε 17 ματς έχει μόλις 21 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση της Serie A, σε σύνολο 20 ομάδων.

«Γυρίζω στην ομάδα που τόσο σέβομαι και την πόλη που τόσο αγαπώ. Θα παλέψω με τους συμπαίκτες μου, ώστε να αλλάξουμε την πορεία αυτής τη σεζόν. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να τα καταφέρουμε», δήλωσε ο Ιμπραΐμοβιτς για την επιστροφή του.

Βεβαίως, αναμένεται να φανεί κατά πόσο ο 38χρονος ποδοσφαιριστής θα μπορέσει να βοηθήσει καθοριστικά τη νέα του ομάδα.

Πηγή: efsyn.gr