Εμπορικός Συλ. Φαρσάλων: «…O Τροχός του Άι Βασίλη φέρνει δώρα & Ευχές…» – (30/12)

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας  Φαρσάλων σε συνεργασία με Κέντρο Διάγνωσης και θεραπείας Διαταραχών “Παρέμβαση” και τους  “Magic Castle Entertainment” προσκαλούν τα παιδιά ηλικίας 6 έως 15 ετών   στην τελευταία εκδήλωση της χρονιάς με τίτλο:

«…O Τροχός του Αι Βασίλη φέρνει δώρα & Ευχές…»

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με Χριστουγεννιάτικες κατασκευές , ζωγραφιές καθώς και διαδραστικό παιχνίδι από τα στελέχη του Κέντρου Διάγνωσης και Θεραπείας διαταραχών «Παρέμβαση».

Στη συνέχεια ο τροχός του  Άι Βασίλη θα γυρίζει ….. και  θα χαρίζει πολλά δώρα, χορηγίες των εμπορικών καταστημάτων της πόλης !!!

Οι μικροί μας φίλοι θα συναγωνιστούν λύνοντας γρίφους , απαντώντας σε ερωτήματα και  παίζοντας πολλά παιχνίδια !

Ο Αι Βασίλης με τα ξωτικά του , θα διασκεδάζουν τα παιδιά και οι Αγιοβασιλίνες θα κάνουν  «face Painting» με πρωτοχρονιάτικες ζωγραφιές !!!

Στην εκδήλωση θα φιλοξενείται ο Σύλλογος Γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» με τις πρωτοχρονιάτικες δημιουργίες του , βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά που νοσούν από καρκίνο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δεύτερα 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:00  το πρωί στην Κεντρική πλατεία Φαρσάλων!!! 

Προσκαλούμε όλα τα παιδιά της περιοχής να παρευρεθούν στην εκδήλωσή μας και υποσχόμαστε πολλή διασκέδαση και άφθονες εκπλήξεις !!!!