Εμπορικός Συλ. Φαρσάλων: «…O Τροχός του Άι Βασίλη φέρνει δώρα & Ευχές…» – (30/12)

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας  Φαρσάλων σε συνεργασία με Κέντρο Διάγνωσης και θεραπείας Διαταραχών “Παρέμβαση” και τους  “Magic Castle Entertainment” προσκαλούν τα παιδιά ηλικίας 6 έως 15 ετών   στην τελευταία εκδήλωση της χρονιάς με τίτλο:

«…O Τροχός του Αι Βασίλη φέρνει δώρα & Ευχές…»

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με Χριστουγεννιάτικες κατασκευές , ζωγραφιές καθώς και διαδραστικό παιχνίδι από τα στελέχη του Κέντρου Διάγνωσης και Θεραπείας διαταραχών «Παρέμβαση».

Στη συνέχεια ο τροχός του  Άι Βασίλη θα γυρίζει ….. και  θα χαρίζει πολλά δώρα, χορηγίες των εμπορικών καταστημάτων της πόλης !!!

Οι μικροί μας φίλοι θα συναγωνιστούν λύνοντας γρίφους , απαντώντας σε ερωτήματα και  παίζοντας πολλά παιχνίδια !

Ο Αι Βασίλης με τα ξωτικά του , θα διασκεδάζουν τα παιδιά και οι Αγιοβασιλίνες θα κάνουν  «face Painting» με πρωτοχρονιάτικες ζωγραφιές !!!

Στην εκδήλωση θα φιλοξενείται ο Σύλλογος Γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» με τις πρωτοχρονιάτικες δημιουργίες του , βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά που νοσούν από καρκίνο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δεύτερα 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:00  το πρωί στην Κεντρική πλατεία Φαρσάλων!!! 

Προσκαλούμε όλα τα παιδιά της περιοχής να παρευρεθούν στην εκδήλωσή μας και υποσχόμαστε πολλή διασκέδαση και άφθονες εκπλήξεις !!!!

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!