Εκδηλώσεις το διήμερο (28-29/12) στις Πλατείες Δημαρχείου και Λαού

Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 12.30 στην Πλατεία Δημαρχείου σε ειδικά διαμορφωμένο και θερμαινόμενο χώρο, οι μικροί μας φίλοι έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το δραματοποιημένο παραμύθι με τίτλο «Πες κι εσύ ένα ευχαριστώ», της θεατρικής ομάδας Lomentum Act.

Τα παιδιά μέσα από την παράσταση μπορούν να διασκεδάσουν συμμετέχοντας ενεργά σε αυτή,  αλλά κυρίως να ψυχαγωγηθούν και να διδαχθούν μέσα από τα πολλαπλά μηνύματα της.

Περίληψη: Πλησιάζουν οι μέρες της Πρωτοχρονιάς και ο Αι Βασίλης με τους τρεις νάνους – βοηθούς του εργάζονται πυρετωδώς στο εργαστήρι τους, για να ετοιμάσουν τα δώρα των παιδιών. Όμως στο εργαστήρι επικρατεί γκρίνια μιας και οι νάνοι είναι θυμωμένοι από τα παιδιά που ποτέ δεν τους έστειλαν δώρο και ποτέ δεν τους είπαν ένα απλό «ευχαριστώ». Έτσι φέτος αποφασίσανε να το ρίξουνε στις σκανδαλιές……

Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11.00 πμ μικροί και μεγάλοι μπορούμε να απολαύσουμε παράσταση δρόμου με διασκεδαστές και ζογκλέρ από την καλλιτεχνική ομάδα Lomentum Act. Η πόλη μας γεμίζει χαρά από μια υπέροχη ομάδα διασκεδαστών και ζογκλέρ που θα μας ξετρελάνουν με τα απίθανα κόλπα τους. Παιχνίδια, μαγικά, σαπουνόφουσκες, μπαλόνια, κορύνες, μπαλάκια, φωτάκια, είναι στο πρόγραμμα της φαντασμαγορικής μας παράστασης. Ξωτικά, καλικάντζαροι και μασκότ προσφέρουν γλυκίσματα στους περαστικούς και τους καταστηματάρχες της πόλης. Οι μικροί αλλά και μεγάλοι μας φίλοι μπορούν να παίξουν με την ομάδα μας τα μέλη της οποίας θα βρίσκονται στις δυο κεντρικές πλατείες (Λαού και Δημαρχείου) και στους δρόμους της πόλης.

Επίσης ολόκληρη η πόλη θα γεμίσει χριστουγεννιάτικους ήχους και μελωδίες από μια υπέροχη jazz μπάντα που χαρίζει στους ανθρώπους της πόλης μας με χαμόγελο και ευχές για Καλή Χρονιά.