“The great wizard of Oz” από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παπαδοπούλου

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων της πόλης μας, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παπαδοπούλου σε συνεργασία με τον Ο.Π.Α.Κ.Π.Α του Δήμου Φαρσάλων πραγματοποίησε την αγγλόφωνη μουσικοθεατρική παράσταση “The great wizard of Oz” .

Την παράσταση  παρακολούθησε πλήθος κόσμου που καταχειροκρότησε τους μαθητές του φροντιστηρίου για τις υποκριτικές τους ικανότητες και την ευχέρεια στην ομιλία της αγγλικής γλώσσας.

Οι ιδιοκτήτριες και διδάσκουσες του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Παπαδοπούλου θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον πρόεδρο του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α , κύριο Χρήστο Μπασαγιάννη, που στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια μας από την πρώτη στιγμή στηρίζοντας και προσφέροντας όσα απαιτούνταν για την πραγμάτωση μιας άρτιας παράστασης με άψογο φωτισμό και ηχητική κάλυψη.

Με αυτή σας την ενέργεια ενισχύσατε την προσπάθεια μας να πραγματοποιηθεί κάτι καινούριο και διαφορετικό που συμβάλλει στην ανάπτυξη του πολιτισμικού επιπέδου του τόπου μας. Μας δώσατε δύναμη να συνεχίσουμε με περισσότερη αγάπη και μεράκι! Χαιρόμαστε που στην προσπάθεια μας βρίσκουμε θερμούς υποστηρικτές που αποδεικνύουν την μεγάλη κοινωνική ευθύνη τους!