Σκληρή γλώσσα από τον Γ. Αδαμούλη

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Αδαμούλης με πρόσφατη τοποθέτηση του κατά των λεγόμενων του Πρωθυπουργού κ. Κυριακού Μητσοτάκη με αφορμή τόσο δηλώσεις του τελευταίου περί “αποτυχημένων” πολιτευτών που δεν έχουν θέση στη κυβέρνηση αλλά και μετά τις πρόσφατες τοποθετήσεις στελεχών σε θέσεις που προκάλεσαν την κοινή γνώμη.

Διαβάστε το κείμενο – ανάρτηση στο fFacebook:

ΌΧΙ κ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ

Όχι κ πρωθυπουργέ, δεν είναι “αποτυχημένοι”, όσοι δεν εξελέγησαν βουλευτές στις τελευταίες εκλογές.

Ειλικρινά, πως μετατράπηκαν ξαφνικά απο ικανά στελέχη , ικανά να δώσουν την μάχη της αυτοδυναμίας, ικανά να σάς κάνουν αυτοδύναμο πρωθυπουργό, σε αποτυχημένα στελέχη την επόμενη των εκλογών κ βάρος στην διακυβέρνηση ;

Εκατοντάδες στελέχη σε ολη την ελλαδα ξοδέψαμε, ιδρωσαμε μαζεύοντας μια-μια τις ψηφους πηγαίνοντας κ στο “τελευταίο” χωριό, μπαίνοντας μέσα στα σπίτια ,κουραστήκαμε, παρατησαμε τα παντα για μηνες ,για να κάνουμε εσας αυτοδύναμο πρωθυπουργό.

Εσεις μας συστησατε στην κοινωνία σαν τις καλύτερες επιλογές, εσείς μιλήσατε για τα καλύτερα ψηφοδέλτια ανά νομο.

Κ ολοι εμείς οδηγησαμε σε μια μεγάλη νίκη την ΝΔ !

Αντί ευχαριστώ, σε όλους εμάς που δώσαμε την μάχη στην πρώτη γραμμή, μας στιγματισατε σαν “αποτυχημενους”.

Ως καθηγητής φροντιστής τριάντα πέντε χρόνια αξιώθηκα να βγάλω χιλιάδες επιστήμονες που διαπρέπουν στην Ελλάδα, αλλά κ στο εξωτερικό σε κορυφαία πανεπιστήμια!

Όμως η αλήθεια όσο επώδυνη κ αν είναι πρέπει να λέγεται κ η αλήθεια είναι ότι κάποιοι απο τους “αποτυχημενους” βρέθηκαν την επόμενη των εκλογών σε κυβερνητικές θέσεις, σε θέσεις ευθύνης.

Γιατί εκτός απο τον ιδιότυπο ρατσισμό του “αποτυχημένου” εφαρμόζεται διαφορετικά μετρα κ σταθμά ;

Επιλέχθηκαν καποιοι που δεν ξοδεψαν, δεν κοπιασαν, δεν αγωνιστηκαν ισως δε και δεν σας ψηφισαν !

Γιατί;
Ειναι πιο ικανοι, είναι πιο εντιμοι απο τούς δικους μας ;
Αν ναι τοτε γιατι τους βάλατε στο ψηφοδελτιο ;

Ειναι πιο ικανοι απο εμάς;
Τοτε γιατι εσείς βαλατε τους ανικανους μπροστα ;

Δεν μπορω να αποδεχτώ ότι, οι πολιτευτες της ΝΔ είναι παρεισακτοι.

Δεν μπορώ να αποδεχτώ, οτι στην Ελλάδα της αναγέννησης έχουν προτεραιότητα οι επαγγελματίες γυρολογοι, που αλλάζουν τα “πιστεύω” τους ,αν έχουν “πιστεύω” σαν τα πουκάμισα.

Δεν μπορώ να φανταστώ, ότι η ΝΔ είναι ενα καράβι εξουσίας που μαζεύει τον καθε ναυαγό ,αγνοώντας αυτούς που την κρατησαν όρθια στα δύσκολα.

Είμαι απεναντι στην λογική κ στην φιλοσοφία του μονοκομματικου κράτους, ομως η πολιτικη οφειλει να εχει ηθικη, χρεος , προπαντός να αναγνωρίζεις κ όχι να στιγματιζεις !!!