Ο Νίκος Ζιώγαλας τραγούδησε για την ενίσχυση του Κοινωνικού παντοπωλείου Φαρσάλων – (vid)

“Δεν έπρεπε Βασιλική το Στέργιο ν’ αγαπήσεις μον’ έπρεπε Βασιλική να τον απαρατήσεις” ερμηνεύοντας αυτούς τους στίχους ο Νίκος Ζιώγαλας έκλεισε την Χριστουγεννιάτικη συναυλία, του ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Φαρσάλων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ξεσηκώνοντας τον κόσμο, σε ένα πλούσιο μουσικό ρεπερτόριο.

Από νωρίς το απόγευμα πολίτες, σύλλογοι και φορείς έφερναν σακούλες με τρόφιμα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα για ενίσχυση της κοινωνικής δομής και παράλληλα να ακούσουν από κοντά τον δημοφιλή καλλιτέχνη.

Δείτε το βίντεο

Την εκδήλωση προλόγισε ο δημοτικός υπάλληλος κ.Σωκράτης Αλειφτήρας. Ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου στον χαιρετισμό του αναφερόμενος προς τον κόσμο σημείωσε ότι: “Τελικά σε αυτή την πόλη υπάρχει φιλότιμο” ευχαριστώντας για την βοήθεια – ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου Φαρσάλων και παράλληλα διαβεβαιώνοντας ότι όλα αυτά που πρόσφερε ο κόσμος, θα πάνε εκεί που πρέπει και όπου τα έχουν πραγματικά ανάγκη.


Η αντιδήμαρχος Φαρσάλων και υπεύθυνη του κοινωνικού του παντοπωλείου κ. Σοφία Χατζηπλή,  στο λόγο της μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: “ νοιάζομαι και προσφέρω είναι ο τίτλος της καμπάνιας που επιλέξαμε φέτος, με στόχο την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου και από ότι φαίνεται από την παρουσία σας και Νοιάζεστε και Προσφέρετε”.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν πλήθος κόσμου και επισήμων της περιοχής.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!