Με επιτυχία «Το εργαστήρι Σοκολάτας» στα Φάρσαλα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22/12/2019 ,  η εκδήλωση του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου με τίτλο «Το εργαστήρι Σοκολάτας», στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Φαρσάλων.

Στο Εργαστήρι σοκολάτας  εθελοντική συμμετείχαν είχαν τα στελέχη του Κέντρου Διάγνωσης και Θεραπείας διαταραχών ΄Παρέμβαση΄ και ο Ζαχαροπλάστης Αθανάσιος Αρχοντής.

Οι μικροί μας ζαχαροπλάστες φορώντας τις ποδιές τους δημιούργησαν λαχταριστά τρουφάκια,  σοκολατάκια , μπισκοτάκια , τα διακόσμησαν βάζοντας την φαντασία τους και στη συνέχεια τα περνούσαν από το σιντριβάνι σοκολάτας .


Στο τέλος κάθε παιδί έπαιρνε μαζί του  το χωνάκι με τις σοκολατένιες δημιουργίες του!!

Επίσης τα παιδιά , διασκέδασαν τραγουδώντας τα κάλαντα , παίζοντας «Καραόκε », ενώ οι Αγιοβασιλίνες ήρθαν και χρωμάτισαν τα προσωπάκια των παιδιών με όμορφες χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές!!


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τα στελέχη του Κέντρου Διάγνωσης και Θεραπείας διαταραχών ¨Παρέμβαση¨ για την συνεργασία τους.

Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ αξίζει στον κ. Αρχοντή Αθανάσιο που αφιέρωσε τον πολύτιμο χρόνο του για να στηρίξει την εκδήλωση του συλλόγου ώστε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.