Επιστροφή στα τρίποντα με… «ξέσπασμα» για τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων «ξέσπασε» απέναντι στον Σταυραετό τον οποίο και φιλοδώρησε με επτά τέρματα και σκορ 7 – 0 επιστρέφοντας στα τρίποντα. Έτσι οι ροσονέρι έφτασαν τους 23 βαθμούς και βρίσκονται στην 2η θέση, στο -2 από την Νεάπολη και την κορυφή. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Μπατζιανούλης ο οποίος σημείωσε χατ τρικ.

Μόλις στο 1′ ο Λάμπρου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ στο 15′ ο Σταύρος Γκουνάρας με πλασέ πέτυχε το 2 – 0. Στο 20′ ο Σιδηρόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 3 – 0, ενώ στο 25′ ο Μπατζιανούλης με ατομική ενέργεια και πλασέ πέτυχε το 4 – 0.

Το 5 – 0 σημείωσε με πανομοιότυπο τρόπο ο Σταύρος Γκουνάρας στο 30′ πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ενώ στο 40′ ο Μπατζιανούλης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 6 – 0. Ο ίδιος παίκτης στο 60′ σημείωσε το τελικό 7 – 0 και παράλληλα πέτυχε και προσωπικό χατ τρικ.

Η Σύνθεση

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Ραπτόπουλος (46′ Χαρισούλης), Ζαχόπουλος, Κυριάκου, Αντωνιάδης, Σκέγια, Σιδηρόπουλος, Πέτσας, Λάμπρου (46′ Αναγνώστου), Γκουνάρας Χρ., Γκουνάρας Στ., Μπατζιανούλης.