Εντός έδρας ήττα για την Νίκη Κρήνης

Η Νίκη Κρήνης ηττήθηκε με σκορ 1 – 2 από την Αναγέννηση Ζαππείου και έτσι παρέμεινε στους 10 βαθμούς και την 7η θέση μαζί με την Θύελλα Βασιλί.

Ο αέρας έπαιξε μεγάλο ρόλο στο αποτέλεσμα, αφού με την βοήθειά του, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 4ο λεπτό όταν μετά από κόρνερ και 2 κόντρες μέσα στην περιοχή η μπάλα στρώθηκε σε παίχτη του Ζαππείου που άνοιξε το σκορ.

Στη συνέχεια αν και ο αέρας έκανε τα τερτίπια του, ο Χρήστος Τσανάκας με σουτ βολίδα «έσπασε» το οριζόντιο δοκάρι,μη καταφέρνοντας να ισοφαρίσει.

Ότι δεν έγινε στη φάση αυτή όμως,το κατάφεραν και πάλι οι φιλοξενούμενοι,όταν οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να διώξουν σωστά απ’την άμυνα εξαιτίας του αέρα, και με πλασέ πετυχαν το 0-2.

Στο β ημίχρονο η Κρήνη πίεσε, ενώ κατάφερε να μειώσει με τον Χρήστο Τσανάκα, ο επόπτης όμως ακύρωσε ως offside το γκολ, με τους ανθρώπους της Νίκης να διαμαρτύρονται έντονα για την συγκεκριμένη φάση.

Η Κρήνη συνέχισε να πιέζει, αλλά σε μια κόντρα οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι.

Η Κρήνη στην επόμενη φάση έχασε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Ρουμελιώτη από την μικρή περιοχή

Ενώ στο 85′ οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη ένα δοκάρι μετά από σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Εν τέλει η πίεση καρποφόρησε μετά από όμορφη εκτέλεση φάουλ του Κανατούλα στο παραθυράκι της εστίας, στο 88′ και έτσι διαμορφώθηκε το 1 – 2.

Η Σύνθεση

Νίκη Κρήνης (Σάκης Τσιάρας): Ράγιας (7′ λ.τ. Λεβέντης), Μαργαριτόπουλος Ι., Γακόπουλος, Ρουμελιώτης ,Νταφόπουλος, Κανατούλας, Αλεξανδράκης, Σελήνης (46′ Βάτσικας Σ.),