“Μάγεψαν” οι μικροί της Μουσικής Σχολής στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Μουσικής Σχολής του ΟΠΑΚΠΑ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων, εκδήλωση η οποία εντάσσεται στις εορταστικές εκδηλώσεις του ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Φαρσάλων.


Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης οι μαθητές της σχολής έπαιξαν με διαφορά μουσικά όργανα χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ενώ στο β΄μέρος η χορωδία της μουσικής σχολής τραγούδησε, υπό τη συνοδεία των καταξιωμένων καθηγητών της, οι οποίοι ήταν οι εξής: Ηρακλής Σταυρακούδης (πιάνο), Δημήτρης Καραμανώλης (βιολί), Γεωργία Χρυσοπούλου (κλασική κιθάρα), Αρετή Γκατζώνη (Αρμόνιο Ακορντεόν), την διεύθυνση είχε η Ευαγγελία Ζάμπαλου.


Οι μελωδίες συνεπήραν το φιλόμουσο κοινό, που βρέθηκε στη γιορτή της μουσικής σχολής, με την αίθουσα να είναι κατάμεστη από κόσμο και γονείς που έσπευσαν να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους. Επίσης στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Φαρσάλων Κων/νος Δαμιανός, οι αντιδήμαρχοι Σοφία Χατζηπλή, Νίκος Γκατζόγιας, Σταύρος Κουκουλιός, ο πρόεδρος ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ Χρήστος Μπασαγιάννης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κων/νος Μπρόζος και Γιάννης Τριάντης.