“Καθάρισε” ο Αζάς για τον Ατρόμητο Βαμβακούς!

Χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Αζάς στο 78ο λεπτό, ο Ατρόμητος Βαμβακούς κέρδισε τον Απόλλωνα Γαλήνης στο μεταξύ τους παιχνίδι για τη 13η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α’ 1 ΕΠΣΝ Λάρισας!

Η ομάδα του Χρήστου Ανδρεόπουλου με αυτή τη νίκη έφθασε τους είκοσι τέσσερις βαθμούς και μαζί με την Νέα Πολιτεία είναι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη, το σύνολο του Κώστα Βασίλη έμεινε στους δέκα βαθμούς και τη δωδέκατη θέση.

Η αναμέτρηση δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας όμως αμφότερες οι δυο ομάδες είχαν καλές στιγμές με τον Ατρόμητο να έχει μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία στο 65′, όταν αρχικά ο Βασιλόπουλος και εν συνεχεία ο Μακρής είδαν τον τερματοφύλακα της Γαλήνης να τους σταματά, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Αγκόλι όταν το σουτ που επιχείρησε από πλάγια θέση πέρασε λίγο άουτ.

Στο 72ο λεπτό ο Ανέστης Βασιλειάδης δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον κ. Στάικο και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια με την Γαλήνη να μένει με δέκα παίκτες.

Έξι λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ χάρη σε τέρμα του Αζά με πλασέ μέσα από την περιοχή έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια.

Οι δύο ομάδες είχαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Βασιλόπουλο, Τασιόπουλο και Αλέξη Μακρή για τη Βαμβακού και με τους Αγκόλι, Βασιλειάδη και Παιδή για τον Απόλλωνα Γαλήνης.

Οι Συνθέσεις
Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σκούφης, Μπερσιάνης, Βασιλόπουλος (85′ Τζιλήρας), Μακρής, Φλώρος, Αγγελόπουλος, Αζάς, Χρόνης (60′ Βόπης), Μουτκανάς, Τασιόπουλος, Φάτσης (46′ Τσιτσικλής).

Απόλλων Γαλήνης (Κώστας Βασίλης): Σβάρνας, Ζυγούρης, Μούτσιος, Τζήκας, Γκρίτζιας, Βασιλειάδης, Γκουτσιούδης, Αγκόλι, Καλόγηρος (80′ Γκέκας), Γκαραβέλης (82′ Κιούσσης), Παιδής.

Διαιτητική Τριπλέτα: Στάικος, Κοτούμπας Δ., Κουτίνα.