«Διπλό» και επιστροφή στις νίκες για την Δόξα Υπέρειας!

Μετά την εκτός έδρας νίκη στο Δασοχώρι απέναντι στη Βαλανίδα για τους «32» του Κυπέλλου ΕΠΣΝ Λάρισας, η Υπέρεια επικράτησε και της Γλαύκης επίσης εκτός έδρας!

Με σκορ 3 – 0 το συγκρότημα του Γιώργου Λυκοκώστα πήρε τη νίκη κι έφθασε τους είκοσι τρεις βαθμούς και την έκτη θέση της βαθμολογίας, ενώ η Δάφνη Γλαύκης του Θοδωρή Κυριακούλη συνεχίζει στη δέκατη τέταρτη θέση έχοντας επτά βαθμούς.

Με το «καλημέρα» ο Αλέξης Τζατζάκης βρήκε για άλλη μία φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα, όπου αξιοποίησε τη σέντρα του Χρήστου Κερμελίδη και έκανε το 0 – 1 για τη Δόξα Υπέρειας.

Λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο ημίχρονο, ο Στέφανος Σουλτούκης διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους και το 0 – 2 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στο 65ο λεπτό οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές μετά την αποβολή των Γιώργου Σπανούλη από τη Γλαύκη και Νίκου Πατσιούρα από τη Δόξα Υπέρειας.

Το τελικό 0 – 3 για το συγκρότημα του Γιώργου Λυκοκώστα διαμορφώθηκε στο 70′ με το πλασέ του Κώστα Κουσιώρα από τη κάθετη πάσα του Δημήτρη Γκατζόγια.

Από τη πλευρά της, η Δάφνη Γλαύκης είχε σημαντικές χαμένες ευκαιρίες στο παιχνίδι με τους Νίκο Τσιώλη, Βάιο Στεργίου και Βάιο Τζιότζιο.

Οι Συνθέσεις
Δάφνη Γλαύκης (Θοδωρής Κυριακούλης): Κοσμάς, Σπανούλης, Αρβυθάς, Γελαδάρης, Τσιώλης Ευάγγ., Μπατζογιάννης, Μπλέτσας (70′ Κέλλας), Καραούλας (35′ λ.τ. Βράκας), Τζιότζιος, Στεργίου, Τσιώλης Ν.

Δόξα Υπέρειας (Γιώργος Λυκοκώστας): Σκαντζούρης, Δημητρίου, Πατσιούρας, Παπαδόπουλος (43′ λ.τ. Πρίφτης), Ντόντος, Τραμπάκουλος, Κουσιώρας, Γκατζόγιας (55′ Σπυρόπουλος), Τζατζάκης, Σουλτούκης (65′ Ζαχαράκης), Κερμελίδης (70′ Καλφόγλου).

Διαιτητική Τριπλέτα
Πατέτσος, Αρχοντής, Καραμαγκιόλας.

Πηγή:Arenalarissa.gr