«Αγγλικό» σκορ δίχως νικητή ανάμεσα σε ΑΟ Ναρθακίου και Προμηθέα

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ΑΟ Ναρθακίου και Προμηθέας με το «αγγλικό» 2 – 2 στην 13η στροφή του 2ου ομίλου της Α1 ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Έτσι οι γαλάζιοι έφτασαν τους 16 βαθμούς είναι στην 11η θέση.

Ο ΑΟΝ παρατάχθηκε με ελλείψεις και αυτές οδήγησαν σε μια διαφορετική εικόνα των γαλάζιων συγκριτικά με αυτοί που είχαν στις τελευταίες αναμετρήσεις.

Ο Τσαπέπας στο 25′ μετά από κόρνερ του Βαρελά έβαλε σε θέση οδηγού το Ναρθάκι, όμως οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα και με τον Καπετανόπουλο ισοφάρισαν στο 30′.

Μάλιστα με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Πότσης έδωσε το προβάδισμα στον Προμηθέα με τους φιλοξενούμενους να κρατούν τους τρεις βαθμούς μέχρι και το 88′, όταν ο Σπανός με γκολάρα πέτυχε το 2 – 2.

Ο μεσοεπιθετικός του Ναρθακίου είδε την μπάλα να κοντράρει στο πρώτο σουτ που επιχείρησε, έπειτα από σέντρα και στο ριμπάουντ επέλεξε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα με ανάποδο ψαλιδάκι στην κίνηση, με την μπάλα να καταλήγει στο πλεκτό του Προμηθέα για το 2 – 2.

Η Σύνθεση

ΑΟ Ναρθακίου (Γιάννης Βασιλείου): Ζειμπέκης, Τσαπέπας, Νταιάκης, Νάκος (70′ Κατσικόπουλος), Λελεντζής, Καψιώχας, Αρσενόπουλος, Βράκας (60′ Καπετάνος), Βαρελάς, Καραβαγγέλης, Σπανός.