Στοίχημα: Ανοιχτό παιχνίδι στη Χάβρη!

Σήμερα Παρασκευή (20/12) επιστρέφουν τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ ολοκληρώνεται “διαβολοβδομάδα” της Euroleague και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς! Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το πάμε στοίχημα.  Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ανοίγει το ματς στη Χάβρη

Στις 21:00, στο Stade Oceane, η Χάβρη υποδέχεται τη Σαμπλί, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής στη Ligue 2.

Οι γηπεδούχοι κατατάσσονται 6οι με 28 πόντους και τέρματα 28-19, μόλις στο -1 από την πρώτη 5αδα και στο -9 από την απευθείας άνοδο. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν στην έδρα της Κλερμόν με 2-1, ενώ είχαν προηγηθεί 3 σερί νίκες επί των Γκινγκάμπ, (4-0 εντό), Ροντέ (1-2 εκτός) και Λε Μαν (2-0 εντός). Σε τρομερή κατάσταση ο επιθετικός Καντεβερέ, έχει σκοράρει 16 φορές στη μέχρι τώρα σεζόν!!!

Η Σαμπλί προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με ανατροπή επί της Νιόρ (3-2) με την οποία αναρριχήθηκε στην 15η θέση. Με 19 πόντους βρίσκεται στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Στις δύο τελευταίες της εξόδους ηττήθηκε με 3-0 από τη Λανς, ενώ νωρίτερα είχε περάσει εντυπωσιακά από την Τρουά με 0-4.

Όπως φαίνεται και από τα πρόσφατα αποτελέσματά τους, αμφότερες έχουν την τάση να σκοράρουν και να δέχονται γκολ με μεγαλύτερη συχνότητα το τελευταίο διάστημα και με αυτό το γνώμονα θα είναι η επιλογή μας από τον αγώνα: Over 2.5, σε απόδοση 2.15.

Με φόρα στην Ουτρέχτη οι “αετοί”!

Στις 21:00, η Νέοι της Ουτρέχτης υποδέχονται την Γκόου Εχέντ Ιγκλς για την 20η αγωνιστική της Β’ Ολλανδίας.

Η Ουτρέχτη Β’ βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 28 πόντους και τέρματα 30-27, εντός ζώνης των playoffs ανόδου, δίχως φυσικά να έχει δικαίωμα να παίξει στη μεγάλη κατηγορία, όπου αγωνίζεται η μεγάλη ομάδα. Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές ήρθε ισόπαλη με τις Μάαστριχτ (1-1 εκτός) και ΦΚ Αϊντχόφεν (2-2 εντός).

Η Γκόου Εχέντ Ιγκλς είναι αήττητη από τις 30 Αυγούστου με 7 νίκες και 9 ισοπαλίες για όλες τις διοργανώσεις σε αυτό το διάστημα! Κατατάσσεται 6η με 31 ποντους, εντός των μπαράζ ανόδου και στο -8 από την απευθείας άνοδο. Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος επικράτησε με 1-2 στην έδρα της Χέλμοντ. Την Τρίτη έβγαλε σπουδαίο διπλό για το θεσμό του Κυπέλλου με 2-5 στην έδρα της Τβέντε και ταξιδεύει με την ψυχολογία στα ύψη στην Ουτρέχτη.

Οι πιτσιρικάδες γηπεδούχοι έχουν πιάσει ταβάνι, δεν έχουν βαθμολογικούς στόχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Επιλογή το διπλό σε απόδοση 1.90.

“Πετάει” η Εφές!

Στις 19:30, στην Κωνσταντινούπολη, η Εφές αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 15η αγωνιστική της Euroleague.

Οι Τούρκοι είναι η πιο δεμένη και σταθερή ομάδα της διοργάνωσης, αποδίδουν ωραίο μπάσκετ και δικαιολογημένα βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας με 12 νίκες και μόλις 2 ήττες! Τελευταία φορά που ηττήθηκαν ήταν στις 31 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό. Έκτοτε, η ομάδα του Αταμάν μετρά 15/15 νίκες για όλες τις διοργανώσεις! Την Τρίτη πέρασε και από το Κάουνας, με το 68-74 επί της Ζαλγκίρις.

Η ΤΣΣΚΑ βρίσκεται στην 5η θέση με ρεκόρ 9-5 και πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Την Τετάρτη επικράτησε εντυπωσιακά του Ερυθρού Αστέρα στη Μόσχα με 100-74, όμως την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε στο Τελ Αβίβ με 90-80.

Ομάδα με συνοχή και ξεκάθαρους ρόλους η Εφές, είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους Ρώσους, θα την εμπιστευυούμε στοιχηματικά, ποντάροντας στον άσο με χάντικαπ -5.5 πόντους.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.