Πρόγραμμα κατάρτισης του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα κατάρτισης του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας  Φαρσάλων με θέμα: «Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων– Πρώτες Βοήθειες» που αφορούσε εργαζομένους σε μικρές επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1-49) διάρκειας 40 ωρών, με επιδότηση 200€/άτομο, σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ και το «ΚΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε.».

Επίσης στα πλαίσια των επιμορφωτικών δράσεων του Συλλόγου, υλοποιήθηκαν ακόμη δύο προγράμματα με θέμα: Μάρκετινγκ-Τεχνικές Πωλήσεων,  για λογαριασμό των Φορέων: Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φαρσάλων και Σύλλογος Εμπόρων Βιοτεχνών – Επαγγελματιών Νέου Μοναστηρίου Φθιώτιδας & περιχώρων (Η Προέρνα).

Στα τρία επιδοτούμενα  προγράμματα, τα οποία υλοποιήθηκαν  στην αίθουσα διδασκαλίας του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου,  καταρτίστηκαν συνολικά 75 εργαζόμενοι σε Επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται στην επαρχία Φαρσάλων. Μετά την ολοκλήρωση  των σεμιναρίων όλοι οι εκπαιδευόμενοι παρέλαβαν βεβαιώσεις παρακολούθησης προγράμματος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες,  που αφιέρωσαν χρόνο για την κατάρτισή τους στοχεύοντας στην απόκτηση επιπλέον γνώσεων και δεξιοτήτων, για να εκτελούν με επιτυχή και παραγωγικό τρόπο την εργασία που τους ανατίθεται, βελτιώνοντας  παράλληλα την απόδοση της επιχείρησης.