Επίσκεψη στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φαρσάλων

Ενόψει των Χριστουγέννων το Κέντρο Κοινότητας και το Παράρτημα Ρομά Δήμου Φαρσάλων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης –  ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ., πραγματοποίησαν την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 επίσκεψη στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φαρσάλων. Συγκεκριμένα, η Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας, Μπακαρού Παρασκευή και η Παιδαγωγός του Παραρτήματος Ρομά, Σίσκου Μαρίνα, απασχόλησαν τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου με εικαστικές δραστηριότητες.

Όλοι μαζί και φυσικά με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών καταφέραμε να δημιουργήσουμε χριστουγεννιάτικες κάρτες καθώς ζωγραφίσαμε χριστουγεννιάτικα δέντρα, αστέρια και ευχηθήκαμε τα καλύτερα για όλο τον κόσμο.

Να ευχαριστήσουμε τη Δασκάλα Ειδικής Αγωγής του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου κα Ιωαννίδη Δέσποινα και την Ειδική Βοηθό κα Γούλα Γεωργία για τη ζεστή φιλοξενία και συνεργασία.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Φαρσάλων εντάσσεται στο επιχειρησιακό ¨Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020¨ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.
Για πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας:
-Ισόγειο Δημαρχιακού Καταστήματος, Πλατεία Δημαρχείου, Τ.Κ. 40300, Φάρσαλα, Τηλ. 2491350163 – 4, e-mail: k.koinotitas@dimosfarsalon.gr
-Παράρτημα Ρομά: Οικισμός Λυόμενων Κατοικιών Ρομά, 3η Πτέρυγα Εργατικών Κατοικιών, Τηλ. 2491025805,
e-mail: kkoinothtas_roma@dimosfarsalon.gr
Η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: 8:30π.μ. έως 13:00μ.μ.