Έβαλαν γκολ στην φιλανθρωπία και την προσφορά!!!

Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18/12 στο βοηθητικό γήπεδο Φαρσάλων, μεταξύ της Ακαδημίας Κ16 της ομάδος της Αναγέννησης Φαρσάλων και των παλαιμάχων του Αχιλλέα Φαρσάλων, με την αρωγή του ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Φαρσάλων για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου. Αντί εισιτηρίου οι θεατές προσέφεραν τρόφιμα μακράς διάρκειας.

 

Η έκβαση της αναμέτρησης έδειξε ότι οι παλιοί άσσοι παρά τα χρόνια τους, το κατέχουν το τόπι και μάλιστα κατάφεραν να κερδίσουν το μέλλον με σκορ 5-4 και μάλιστα με επική ανατροπή.

Η Αναγέννηση ήταν μπροστά στο ημίχρονο με σκορ 3 – 1, όμως οι παλαίμαχοι στο δεύτερο μέρος κατάφεραν να κάνουν ολική ανατροπή και να κερδίσουν στο τέλος.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι από τους παλαίμαχους σκόραραν πέντε διαφορετικοί ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Τριανταφυλλόπουλος, Αρβανιτοζήσης, Νάκος, Σουφλέρης και Βαρσάμης, ενώ για την Αναγέννηση σκόραραν δυο τέρματα ο Αρίφι, ένα ο Τσιοβάρας και ένα ο Βλαχάκης.

Το παρόν έδωσαν η Αντιδήμαρχος και υπεύθυνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Σοφία Χατζηπλή, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Φαρσάλων κ. Χρήστος Μπασαγιάννης, ο πρόεδρος της ΤΚ Κατωχωρίου κ. Βασίλης Βασιλόπουλος, παράγοντες σωματείων αρκετοί γονείς και φίλαθλοι καθώς και πλήθος κόσμου με το καλάθι του Κοινωνικού Παντοπωλείου να γεμίζει και όλοι να αποχωρούν ευχαριστημένοι καθώς ο μεγάλος σκοπός επετεύχθη σε υψηλό βαθμό!

Όλοι οι διοργανωτές και συμμετέχοντες ευχαριστούν θερμά όλους τους παρευρισκόμενους για την προσφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και εύχονται σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές με υγεία, ευτυχία και αγάπη.

Οι Συνθέσεις

Ακαδημία Αναγέννησης Φαρσάλων: Ιακωβάκης, Μπίνας, Αρίφι, Φωτογιάννης, Φρόκου, Μερτέκης, Βλαχάκης, Θέος…. Τσιοβάρας, Κατμέρος Φώτης, Σοφαδίτης, Θεοχαρόπουλος, Αγγελακόπουλος, Παπαγεωργίου, Καλογερόπουλος, Γώγου, Σακελλαρίου Κωνσταντίνα, Ανδρεοπουλου, Λύτρα.

Παλαίμαχοι Αχιλλέα Φαρσάλων: Παπαδόπουλος, Ευθυμιάδης Β., Θεοδώρου Δ., Σμέτης, Βαρσάμης, Γιαντσίδης, Αρβανιτοζήσης Δ., Τριανταφυλλόπουλος Μ., Νάκος Β., Δανδής Κ., Σουφλέρης