Γιορτάζουν τον Άγιο Μόδεστο στα Φάρσαλα

Χθες το απόγευμα στη συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου & Β. Συντάγματος Ιππικού, στα Φάρσαλα, παραμονή της Εορτής του Αγίου Μοδέστου, προστάτη των ζώων, τελέστηκε ο καθιερωμένος εσπερινός στο εικόνισμα που υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο δωρεά του πρώην νομαρχιακού συμβούλου Λάρισας κ. Οδυσσέα Ζαχαρή.

Το συγκεκριμένο εικόνισμα φιλοτέχνησε ο τεχνίτης της πέτρας κ. Δημήτρης Γκαντέλος, πριν από 18 χρόνια όπου κάθε χρόνο, πραγματοποιείτε την ίδια μέρα ο συγκεκριμένος εσπερινός, παρουσία κατοίκων της περιοχής καθώς και του προέδρου Δ.Σ. Φαρσάλων κ. Κων. Δαμιανού και του αντιδημάρχου κ.Νίκου Γκατζόγια.

Ανήμερα της εορτής του Αγίου Μοδέστου, πραγματοποιήθηκε  λειτουργία στον Άγιο Γεώργιο Φαρσάλων καθώς και στο Ανωχώρι Φαρσάλων που υπάρχουν τα οστά του Αγίου Μοδέστου Ιεροσολύμων. Το παρών στην λειτουργία στο Ανωχώρι,  έδωσαν ο Δήμαρχος Φαρσάλων Μ. Εσκίογλου, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Γ. Λαδόπουλος, ο προέδρος του Δ.Σ.  Φαρσάλων Κωνσταντίνος Δαμιανός,  ο δημοτικός σύμβουλος Γ.Γκέβρος, οι πρόεδροι των Τ.Κ. Κατωχωρίου και  Ευυδρίου Β. Βασιλόπουλος και Ν. Γούσιο,  ο αντιπρόεδρος του ΤΟΕΒ Ενιπέα Μιλ. Αγγελακόπουλος και κάτοικοι του χωρίου.