“Έσπασε” το αήττητο του Αθλητικού Συλλόγου Φαρσάλων

Ηττήθηκε στο ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Α.Σ.Φαρσαλων σημειώνοντας την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα Βόλεϊ Γυναικών.

Σε ένα όμορφο παιχνίδι από πλευράς θεάματος τα κορίτσια του Αθλητικού μπήκαν συγκεντρωμένες στο παιχνίδι παίρνοντας ένα μικρό προβάδισμα τεσσάρων πόντων και την ομάδα της Καρδίτσας να απαντά και το παιχνίδι να πηγαίνει πόντο πόντο μέχρι το 20 – 20 με την ομάδα της Καρδίτσας να καταφέρνει τελικά να πάρει το σετ με 25-21.

Στο δεύτερο σετ τα κορίτσια του Αθλητικού εμφανώς επηρεασμένες από την απώλεια του 1ου σετ δεν κατάφεραν να αντιδράσουν με την ομάδα της Αναγέννησης να παίρνει ένα σημαντικό προβάδισμα κερδίζοντας το σετ 25-15. Στο 3ο σετ οι δύο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ με αρκετές φάσεις να έχουν μεγάλη διάρκεια, προσφέροντας ένα πολύ όμορφο θέαμα και την ομάδα της Αναγέννησης να καταφέρνει τελικά να πάρει το σετ με 25-23 κερδίζοντας και το παιχνίδι με 3-0 σετ.

Οι Συνθέσεις

Α.Σ. Φαρσάλων (Μανετζής Χ.): Ντοβα Ευτυχία, Δασκαλοπουλου Βαιτσα, Παναγιωτοπούλου Μαριαλένα, Αλεξίου Θωμη,Ζιαρκα Σωτηρία, Αραπη Δήμητρα, Κατσιαουνη Βαια, Τσουμανη Βασιλική, Δαρδουμα Ζωή, Τσιαρα

Μαρία Αναγέννηση Καρδίτσας (Χατζής Μ.): Λάιου, Φώτα, Καρακαξα, Παύλου, Γιαννάκη, Μωραΐτη, Τσιλικα, Χρυσικου, Θωμοπούλου Κ, Θωμοπούλου Γ, Κατσή.