Με μεγάλη επιτυχία η δεύτερη συνεδρία της Σχολής Γονέων Φαρσάλων

«Αγάπη, αποδοχή, όρια … και συνεννόηση των γονιών για κοινό τρόπο αντιμετώπισης των παιδιών »… ήταν το συμπέρασμα στο τέλος της δεύτερης συνάντησης της Σχολής Γονέων.

Το θέμα σχετικά με τις συγκρούσεις των γονιών και την επιρροή αυτών στην ανάπτυξη των παιδιών, συζητήθηκε από την ομάδα, με την καθοδήγηση της εξαιρετικής Ψυχολόγου Μsc Δήμητρα Παπαστεργίου, η οποία απόλυτα καταρτισμένη και προσιτή άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Όσο για τους γονείς, που παρευρέθηκαν εκεί, δηλώσαν τα εξής:

«Μου άρεσε πάρα πολύ η συνάντηση! Ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα! … και για το σπίτι τροφή για σκέψη αλλά και κουβέντα με το σύζυγο για ότι είπαμε!!»

«Ένα ακόμη θέμα τόσο επίκαιρο! Η ομιλήτρια καταρτισμένη και στοχευμένη! Θα είμαι εκεί σε όλες τις συναντήσεις και θα συνεχίσω να θέτω ερωτήματα και να παρουσιάζω τον εαυτό μου ακομπλεξάριστα, όπως και εχθές. Γιατί πιστεύω ότι έτσι, γινόμαστε καλύτεροι.»

«Σίγουρα μόνο όφελος έχεις από τέτοιες συζητήσεις… Θα είμαι εκεί ξανά».

Η επόμενη συνάντηση ορίζεται για μετά τις γιορτές και μάλιστα τα θέματα που έχουν προγραμματιστεί για την καινούρια χρονιά είναι όλα επίκαιρα και ενδιαφέροντα αφού είναι επιλογές των γονέων που συμμετέχουν.

Τηλ. επικοινωνίας ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ: 6932 258121, 6978 559050, 24910 28028