Αναβάλλεται η αναμέτρηση του Αετού Μακρυχωρίου με τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Αναβάλλεται ο αγώνας της ομάδος του Αχιλλέα Φαρσάλων με τον Αετό Μακρυχωρίου, οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 14/12 το μεσημέρι και μετατίθεται για την Τετάρτη 18/12 και ώρα 15:00.

Η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων ζήτησε από την ΕΠΣΝ Λάρισας αναβολή της συγκεκριμένης ελέω της ξαφνικής απώλειας του πατέρα του αρχηγού της ομάδος Γιώργου Κομισόπουλου καθώς όλη η ομάδα είναι συγκλονισμένη. Τόσο η ΕΠΣΝ Λάρισας, όσο και ο σύλλογος του Αετού Μακρυχωρίου αποδέχθηκαν το συγκεκριμένο αίτημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΝ Λάρισας: Το Δ.Σ. της ΕΠΣΝ Λάρισας πληροφορήθηκε με ιδιαίτερη θλίψη το άγγελμα του θανάτου του Θανάση Κομισόπουλου, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής, διαιτητής αλλά και επίλεκτο μέλος της κοινωνίας των Φαρσάλων. Παράλληλα δημιούργησε μια καθαρά ποδοσφαιρική οικογένεια με την κόρη του Γεωργία να είναι διεθνής βοηθός, τον πρωτότοκο γιο του Σωτήρη επίσης διαιτητής και δευτερότοκο γιο Γιώργο εν ενεργεία ποδοσφαιριστή του Αχιλλέα Φαρσάλων. Το Δ.Σ. της ΕΠΣΝ Λάρισας συλλυπείται τους οικείους του και εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα της φαρσαλινής γης που θα τον σκεπάσει για πάντα.

Για τον λόγο αυτό με απόφαση της Ε.Ε. αναβλήθηκε ο αγώνας του Αετού Μακρυχωρίου – Αχιλλέα Φαρσάλων και μετατίθεται για την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 15.00, ενώ στους αγώνες του Σαββατοκύριακου θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων με ανακοίνωση του ευχαρίστησε θερμά τόσο την  ΕΠΣ Λάρισας για την κατανόηση και την αποδοχή του αιτήματος μας, όσο φυσικά και το σωματείου του Αετού Μακρυχωρίου που έδειξε απόλυτη κατανόηση και σεβασμό.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!