Πρόκριση και με την «βούλα» για τον ΑΟ Ναρθακίου

Ο ΑΟ Ναρθακίου αποδείχθηκε πιο ψύχραιμος στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι κόντρα στον Λαρισαϊκό και κατάφερε να πάρει την νίκη – πρόκριση για την φάση των «16» του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας.

Στο Ναρθάκι πραγματοποιήθηκε μια δυνατή και ενδιαφέρουσα αναμέτρηση η οποία όμως ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα καθώς η κανονική διάρκεια και η παράταση ολοκληρώθηκαν με 0 – 0.

Για το συγκρότημα του ΑΟ Ναρθακίου από την «άσπρη βούλα» σκόραραν οι Βαρελάς, Σπανός, Καραβαγγέλης, Δημακόπουλος ενώ αστόχησε ο Καψιώχας (απέκρουσε ο Πατέτσος).

Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Δαλαμπύρας και Δασκαλόπουλος ενώ αστόχησαν οι Γκουγκουλιάς (δοκάρι) και Γούπος (το απέκρουσε ο Ζεϊμπέκης).

Οι Συνθέσεις

ΑΟ Ναρθακίου (Γιάννης Βασιλείου): Ζεϊμπέκης, Κατσικόπουλος (105′ Δημακόπουλος), Λελεντζής, Νάκος. Καψιώχας, Καπετάνος (43′ λ.τ. Βράκας, 70′ λ.τ. Μανταλιάς), Νταιάκης, Καραβαγγέλης, Σπανός, Βαρελάς Νεγιάννης (35′ λ.τ. Μπουλούτσος).

Λαρισαϊκός (Νίκος Ανδρέου): Πατέτσος, Δαλαμπύρας, Καζαντζής, Μπρατάν, Δασκαλόπουλος, Γκουγκουλιάς, Βάσσος, Μανωλόπουλος, Κέκκος, Κωνσταντάς, Μπουμπουνάρας.

Έπαιξαν και οι: Φωκαϊδης, Γούπος, Σουμπασίτης.