Μεγάλο διπλό για το Ναρθάκι

Το ασταμάτητο «τρένο» του Ναρθακίου πέρασε και από την Ραχούλα με… «περίπατο» καθώς επιβλήθηκε με σκορ 0 – 3 και έτσι έφτασε τις τρεις σερί νίκες και με 15 βαθμούς «σκαρφάλωσε» στην 10η θέση.

Στο πρώτο μέρος οι «γαλάζιοι» προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα επίθεση και έχασαν τρεις πολύ καλές στιγμές, όταν δυο φορές ο Καραβαγγέλης και μια ο Σπανός βρέθηκαν σε θέση τετ α τετ με τον κίπερ της Ραχούλας να τους σταματά.

Με το «καλημέρα» του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 50′ ο Βράκας εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια άμυνας και τερματοφύλακα, «τσίμπησε» την μπάλα και με πλασέ πέτυχε το 0 – 1.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για να ισοφαρίσουν όμως οι παίκτες του Γιάννη Βασιλείου όντας πολύ καλά κλεισμένοι στο δικό τους μισό δεν επέτρεψαν στην Ραχούλα να βρει χώρους.

Ενώ στο 70′ ο Αρσενόπουλος βρήκε με ωραία μπαλιά τον Σπανό, αυτός έκανε την κεφαλιά πάσα στον Καραβαγγέλη και ο τελευταίος με όμορφο πλασέ πέτυχε το 0 – 2.

Το «κερασάκι στην τούρτα» της αναμέτρησης πέτυχε με πολύ όμορφο πλασέ ο Σπανός μετά από γρήγορη αντεπίθεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0 – 3.

Η Σύνθεση

ΑΟ Ναρθακίου (Γιάννης Βασιλείου): Ζειμπέκης, Κατσικόπουλος, Νταιάκης, Δημακόπουλος, Τσαπέπας, Καπετάνος, Καψιώχας, Αρσενόπουλος, Σπανός, Βράκας, Καραβαγγέλης

Έπαιξαν και οι: Νεγιάννης, Λελεντζής, Μπουλούτσος.