Κέλλας: Μόνιμος σταθμός του ΕΚΑΒ στα Φάρσαλα

Με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νίκο Παπαευσταθίου συναντήθηκε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας και συζήτησαν θέματα, που αφορούν στην ανάπτυξη των υπηρεσιών του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας στη Λάρισα.

Η προοπτική εγκατάστασης μόνιμου σταθμού του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, καθώς υπάρχει ασθενοφόρο, η εξέταση τρόπων για πρόσληψη προσωπικού, το οποίο θα στελεχώσει τον σταθμό, που αποτελεί στην παρούσα φάση μείζον πρόβλημα και το άνοιγμα όσο το δυνατόν περισσότερων από τα 8 κλειστά κρεβάτια της Κλινικής Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης των δυο ανδρών.

Μετά την συνάντηση, ο Λαρισαίος πολιτικός προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα είχα μια άκρως εποικοδομητική συζήτηση με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Νίκο Παπαευσταθίου, με σκοπό την εξεύρεση λύσεων, για τη δημιουργία μόνιμης βάσης του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων καθώς και το άνοιγμα όσο το δυνατόν περισσότερων από τα 8 κλειστά κρεβάτια της Κλινικής Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝΛ.

Με συνεργασία και συνέργεια δρομολογούμε λύσεις για τα μείζονα θέματα υγείας, που τόσο έχει ανάγκη ο νομός μας και η ευρύτερη περιφέρεια».