Εντός έδρας ήττα για την Δόξα Υπέρειας

Η Δόξα Υπέρειας γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα της με το ίδιο σκορ καθώς ηττήθηκε με σκορ 0 – 1 στην έδρα της από τον Πύρρο και έτσι έμεινε στους 20 βαθμούς και την 8η θέση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Υπέρεια να χάνει δυο πολύ καλές στιγμές στο πρώτο μέρος όταν αρχικά ο Κερμελίδης από θέση τετ α τετ αστόχησε, ενώ ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Καλφόγλου.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο κινητικοί και 52′ ο Λεσάι σημάδεψε το δοκάρι του Σκαντζούρη στο 52′ ενώ στο 70′ έχασαν και πέναλτι το οποίο έστειλε άουτ ο Αλιάι.

Εν τέλει στο 75′ και μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Λέτσιος με κεφαλιά πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και «έγραψε» το 0 – 1 με το οποίο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

Η Δόξα είχε μια καλή στιγμή στις καθυστερήσεις να ισοφαρίσει με τον Κερμελίδη, όμως η προσπάθεια του από θέση τετ α τετ σταμάτησε στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Υπέρειας (Γιώργος Λυκοκώστας): Σκαντζούρης, Παπαδόπουλος, Πρίφτης, Δημητρίου, Τραμπάκουλος, Ντόντος, Γκατζόγιας, Σουλτούκης, Καλφόγλου (85′ Τσιούρης Γ.), Πατσιούρας (55′ Κουσιώρας), Κερμελίδης.

Πύρρος: Ξύτσας, Λίτσα, Σκέρντι, Λέτσιος, Κατσής, Μούρι, Φουρκιώτης (37′ Γαλάνης), Αλιάι (90′ Τζίκα), Σάρα, Νικούλης, Λεσάι (84′ Δημόπουλος).