«Διπλό» χαρακτήρα με «αγγλικό» σκορ για τον Ατρόμητο Βαμβακούς

Ο Ατρόμητος Βαμβακούς μπορεί να αγχώθηκε προς το τέλος της αναμέτρησης, όμως έδειξε χαρακτήρα και πήρε «διπλό» στην έδρα του Προμηθέα Λάρισας με σκορ 2 – 3.

Έτσι το συγκρότημα του Χρήστου Ανδρεόπουλου έφτασε τους 21 βαθμούς και μαζί με την Νέα Πολιτεία είναι στην 6η θέση του 2ου ομίλου της Α1 ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να σκοράρουν μόλις στο 1′ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ και αδράνεια στην άμυνα ο Κατσάμπελας με κεφαλιά πέτυχε το 1 – 0.

Άμεση η απάντηση του Ατρόμητου καθώς στο 15′ ο Αρσενόπουλος έκανε ατομική ενέργεια, η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Τσιτσικλής κέρδισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ισοφάρισε.

Η ολική ανατροπή για την Βαμβακού σημειώθηκε στο 25′ όταν ο Αζάς έκανε όμορφη ατομική ενέργεια και με πλασέ στο «παραθυράκι» της εστίας πέτυχε το 1 – 2.

Ενώ στο 40′ ο Μουτκανάς έκανε κάθετη πάσα στον Χρόνη, αυτός «έσπασε» το οφσάιντ και με πλασέ πέτυχε το 1 – 3.

Στο δεύτερο μέρος και στο 55′ ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Προμηθέα σε μια φάση στην οποία οι άνθρωποι της Βαμβακούς διαμαρτύρονται έντονα καθώς θεωρούν ότι ο Φλώρος δεν είχε οπτική επαφή με την μπάλα, όταν αυτή σταμάτησε στο χέρι του.

Ο Σεϊζης νίκησε τον Σκούφη και πέτυχε το τελικό 2 – 3.

Ο Τσιτσικλής στο 70′ πέρασε δυο αντιπάλους του πάτησε περιοχή, όμως λίγο πριν πλασάρει ανακόπηκε.

Η Σύνθεση

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σκούφης, Μακρής, Βασιλόπουλος, Φλώρος, Μπερσιάνης, Μουτκανάς, Αγγελόπουλος, Τσιτσικλής (85′ Τζιλήρας), Χρόνης (70′ Τασιόπουλος), Αζάς (80′ Λούκουτος), Αρσενόπουλος (65′ Βόπης).