Τη μελέτη της κατασκευής του δρόμου από τον ανισόπεδο κόμβο της Βιοκαρπέτ έως τον ανισόπεδο κόμβο της Νίκαιας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Τη μελέτη για την κατασκευή του δρόμου που συνδέει την Ανατολική Παράκαμψη της Λάρισας με την Εθνική Οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης  υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 350.000 ευρώ και αφορά τη μελέτη για την κατασκευή κύριας αρτηρίας (διαχωρισμένης κυκλοφορίας δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση), παράπλευρου δικτύου και ενός ισόπεδου κυκλικού.

Σήμερα υπογράψαμε τη σύμβαση για την εκπόνηση της μελέτη ενός σημαντικού οδικού έργου που αναμένεται να συνδέσει με ασφάλεια την πόλη της Λάρισας με την Εθνική Οδό Αθηνών -Θεσσαλονίκη. «Res, non verba» είναι το σύνθημα της Περιφέρειας Θεσσαλίας δηλαδή «Έργα και όχι λόγια». Το έργο ξεκινά από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο στη Βιοκαρπέτ ενώ ενδιάμεσα αναμένεται να κατασκευαστεί και ένα κυκλικός κόμβος. Δημιουργούμε ένα σύγχρονο, λειτουργικό και ασφαλές περιφερειακό για την πόλη της Λάρισας. Ενώ δίνουμε διέξοδο στο κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κεντρικός ιστός της πόλης. Χτίζουμε σήμερα τη Θεσσαλίας του αύριο. Αυτή είναι η Θεσσαλία που ονειρεύονται τα παιδιά μας και εμείς θέλουμε να παραδώσουμε.  Για να γίνει όμως αυτό. Εργασία με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής αλλά και του περιβάλλοντος» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.