“Μπλόκο στο μπλόκο” από την αστυνομία στους αγρότες για να μην κλείσει ο Ε65

“Μπλόκο στο μπλόκο” φαίνεται να επιχειρεί η αστυνομία στον κόμβο του Ε65 έξω από την Καρδίτσα αυτή την ώρα 12.15 όπου καταφθάνουν τα πρώτα τρακτέρ των αγροτών με σκοπό σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΟΑΣΚ να παραταχθούν πάνω στο οδόστρωμα του Ε65.
Ωστόσο, στο σημείο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net που είναι στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με δύο κλούβες που έχουν ανακόψει τις εισόδους στον Ε65 ώστε να αποτρέψουν με αυτό τον τρόπο την είσοδο των αγροτικών μηχανημάτων στον Ε65.

Αυτή την ώρα γίνονται διαβουλεύσεις μεταξύ της διοίκησης της ΕΟΑΣΚ με την αστυνομία ώστε να τους επιτραπεί να προχωρήσουν στην κινητοποίησή τους.

Σε εξέλιξη η γενική συνέλευση των αγροτών πάνω στον Ε65 με αιτήματα να τους επιτραπεί να καταλάβουν μόνο το ένα ρεύμα κυκλοφορίας του Ε65 με τα τρακτέρ τους (κάτι που δεν γίνεται αποδεκτό από τη αστυνομία). Σε διαφορετική περίπτωση τα τρακτέρ θα σταθμευθούν επί της Επ. Ο. Καρδίτσας – Παλαμά (μετά το “Δελτα” στο δρόμο Παλαμά) και θα γίνονται καθημερινές συνελεύσεις και πιθανά “μπλόκα” σε εσόδους – εξόδους του αυτοκινητόδρομου. Παράλληλα θα γίνει νέα κινητοποίηση στα χωριά ώστε να ανταποκριθούν ακόμα περισσότεροι αγρότες αυξάνοντας την πίεση για κατάληψη του αυτοκινητοδρόμου.

Ανανέωση 14.00 Οδηγούμαστε μετά από την απόφαση της γενικής συνέλευσης των αγροτών στο να μετακινηθούν όλα τα τρακτέρ σε ένα σημείο επί της Επ. Ο. Καρδίτσας – Παλαμά (μετά το “Δελτα” στο δρόμο Παλαμά) και μένει να δούμε αν θα το επιτρέψει η αστυνομία, πως θα πραγματοποιηθεί αυτό και πως πλέον θα πραγματοποιείται η κυκλοφορία στο τοπικό δίκτυο…

 

Πηγή: karditsalive.net