«Εξάσφαιρος» ο ΑΟ Ναρθακίου κόντρα στην Γλαύκη

Ο ΑΟ Ναρθακίου πέτυχε μεγάλη εντός έδρας νίκη κόντρα στην Δάφνη Γλαύκης με σκορ 6 – 0 και έτσι έφτασε τους 12 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι για την ομάδα του Ναρθακίου σκόραραν έξι διαφορετικοί ποδοσφαιριστές στην συγκεκριμένη αναμέτρηση κάτι αν μη τι άλλο που δείχνει τον εντυπωσιακό επιθετικό πλουραλισμό των γηπεδούχων στον αγώνα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τους παίκτες του Γιάννη Βασιλείου οι οποίοι μόλις στο 15′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με «δράστη» το μεγάλο ταλέντο τους Καραβαγγέλη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Βαρελά και με σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα της Γλαύκης και πέτυχε το 1 – 0.

Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του πολύπειρου Ηλία Βαρελά να πάρει το «όπλο» του και να πετύχει το 2 – 0 βάζοντας από νωρίς τις βάσεις μιας εύκολης επικράτησης για το Ναρθάκι.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι γαλάζιοι έδωσαν και διαστάσεις θριάμβου στην νίκη τους όταν ο Αρσενόπουλος με όμορφη προσπάθεια μετά από πάσα του Βαρελά με σουτ πέτυχε το 3 – 0.

Ο… «περίπατος» για τον ΑΟ Ναρθακίου με τους παίκτες του Γιάννη Βασιλείου να πετυχαίνουν νωρίς νωρίς και το 4 – 0 όταν στο 53′ ο Καψιώχας ήταν ο δράστης και σκόραρε, μετά την ασίστ του Ηλία Βαρελά και πάλι

Το 5 – 0 σημείωσε ο Σπανός στο 72′ με όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από ασσίστ του Ζειμπέκη.

Το «κερασάκι στην τούρτα» της αναμέτρησης έβαλε ο Νεγιάννης στο 88′ ο οποίος με πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα της Γλαύκης και σημείωσε το 6 – 0 μετά από όμορφη πάσα του Καραβαγγέλη.

Η Σύνθεση

ΑΟ Ναρθακίου (Γιάννης Βασιλείου): Ζειμπέκης, Τσαπέπας, Δημακόπουλος, Μπουλούτσος (65′ Μανταλιάς), Νταιάκης (60′ Λελεντζής), Σπανός, Αρσενόπουλος, Καψιώχας, Καραβαγγέλης, Βαρελάς (65′ Νεγιάννης), Καπετάνος (60′ Κατσικόπουλος).