Πρώτη εντός έδρας νίκη και το αήττητο σερί καλά κρατεί για τον Αχιλλέα Φαρσάλων!!!

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων πέτυχε σπουδαία εντός έδρας νίκη με σκορ 2 – 1 κόντρα στην ΑΕ Κιλελέρ. «έσπασε το ρόδι» καθώς αυτή ήταν η πρώτη νίκη στην έδρα του και έφτασε τους 12 βαθμούς και πλέον είναι στην 11η θέση μαζί με την Λάρισα 2012.

Οι Μυρμιδόνες τρέχουν ένα αήττητο σερί 4 αγωνιστικών με τρεις νίκες (Αμπελιά, Αγιά και Κιλελέρ) και μια ισοπαλία (Μαυροβούνι) και δείχνουν όλο και πιο βελτιωμένοι, περιμένοντας πλέον την ερχόμενη αγωνιστική, εντός έδρας κόντρα στην Λάρισα 2012 σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να κρίνει πολλά εν όψει της συνέχειας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να ελέγξουν τον χώρο του κέντρου και να μην υπάρχει κάποια μεγάλη στιγμή.

Όλα αυτά μέχρι το 25′ όταν ο Θανάσης Τσούλης γέμισε όμορφα και ο Παπακωνσταντίνου με υπέροχη κεφαλιά στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 1 – 0.

Εν συνεχεία ο Αχιλλέας έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει δυο τα τέρματα του, όταν στο 32′ αρχικά ο Καρακυρίτσης σταμάτησε το φάουλ του Παρθένη, ενώ εν συνεχεία ο τερματοφύλακας του Κιλελέρ έδιωξε εντυπωσιακά και το πλασέ του Καναβού.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο κινητικοί δίχως όμως να απειλήσουν τον Παρθένη με κάποια τελική.

Ο Μάνος Πετράκης στην πρώτη του επαφή με την μπάλα λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο κέρδισε πέναλτι σε σπρώξιμο αμυντικού στο 65′.

Ο Λάμπρος Παρθένης το εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο νικώντας τον Καρακυρίτση και πετυχαίνοντας έτσι το 2 – 0.

Μάλιστα ο Αχιλλέας είχε και μια καλή στιγμή όταν το πλασέ του Παπακωνσταντίνου έδιωξε ο τερματοφύλακας του Κιλελέρ.

Εν συνεχεία οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν και έχασαν μια καλή στιγμή, όταν το πλασέ του Ζιόμπουρα μέσα από την μικρή περιοχή έδιωξε με τα ακροδάχτυλα ο Παρθένης σε κόρνερ.

Στο 85′ ο Γ. Χατζής πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, όταν με σουτ στην κίνηση έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Αχιλλέα και μείωσε σε 2 – 1.

Στα εναπομείναντα λεπτά το Κιλελέρ πίεσε, ο Αχιλλέας είχε μια καλή στιγμή, όταν το πλασέ του Μάνου Πετράκη μετά από γύρισμα του Παπακωνσταντίνου δεν βρήκε στόχο και έτσι το 2 – 1 παρέμεινε μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Παρθένης Σπ., Τσούλης Θ. (88′ Γκούνης), Κατσανάκης, Πετράκης Χρ., Μπερσιάνης, Κομισόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Γαγάρας (75′ Ιμεράι), Τσούλης Δημ. (70′ Αναγνώστης), Παρθένης Λ., Καναβός (60′ Πετράκης Μ.).

ΑΕ Κιλελέρ (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Καρακυρίτσης, Βέης, Ζιομπούρας, Παλάσκας, Χατζής Γ., Γουρνάρης, Τσέλα, Κουτσιάρης, Τζέκα, Χατζής Κ.,Παπαχρήστος.

Έπαιξαν και οι: Πατρίκης, Βαλάτσος.

Διαιτητική Τριπλέτα: Στάικος, Μάνος, Νάκας.