Ήττα για την Ακαδημία από την Νεάπολη

Την ήττα με σκορ 0 – 2 γνώρισε η Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων από την Νεάπολη. Έτσι οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα του 3ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΝ Λάρισας. Και αυτό διότι οι Χαλκιάδες ήρθαν ισόπαλοι στην 8η αγωνιστική με τη Μάνδρα, με το συγκρότημα της Νεάπολης να βρίσκεται πρώτη στον πίνακα της βαθμολογίας έχοντας είκοσι δύο βαθμούς.

Από την άλλη, η Ακαδημία Φαρσάλων δεν αποκόμισε κάτι θετικό από το παιχνίδι και παρέμεινε στους τέσσερις βαθμούς και τη προτελευταία θέση στη βαθμολογία.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Κώστας Καρανίκας με σέντρα βρήκε τον Κώστα Σιαμπάνη και ο τελευταίος με κοντινή προβολή πέτυχε το 0 – 1 για τη Νεάπολη.

Πέντε λεπτά μετά, ο Κώστας Καρανίκας δοκίμασε ένα σουτ από θέση βολής και είδε τη προσπάθεια του να σταματά στο δοκάρι, με το ριμπάουντ να παίρνει από κοντά ο Κώστας Σιαμπάνης και να σημειώνει το 0 – 2.

Οι Συνθέσεις

Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων (Ανδρέας Κυριαζόπουλος): Κατσανάκης, Χαμορούσος Θ. (60′ Χλαπανίδας), Χαμορούσος Κ., Γεωργόπουλος, Τζιτζιφλής (80′ Περιτογιάννης), Βαινάς, Γιαννούλας, Τσιανάκας, Κυριαζόπουλος, Παπαγεωργίου Α., Βαγγελός.

Νεάπολη Λάρισας: Λιούτας, Καρανίκας (46′ Φιλίππου), Θανασιάς (Μπάρδας), Περήφανος, Ζάρρας, Μπουχλαριώτης, Μέκρας, Σιαμπάνης, Ζαφειράκης, Κοιλούκος, Μπαλαούρας. Διαιτητική Τριπλέτα Σούλης, Στάμος, Κοντογιώργος Θ.