Δεύτερη σερί ισοπαλία για τις Χαλκιάδες

Την δεύτερη σερί βαθμολογική του απώλεια είχε ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1 – 1 στην Μάνδρα και έτσι έπεσε στην δεύτερη θέση με 20 βαθμούς.

Η Μάνδρα άνοιξε το σκορ μόλις το 10′ όταν μετά από σέντρα του Τεκέδη, ο Χατζηλαδάς με πλασέ μετά από όμορφη ατομική ενέργεια πέτυχε το 1 – 0.

Δυο λεπτά αργότερα ο Ανδριανόπουλος σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Ραπτόπουλου.

Εν συνεχεία οι Χαλκιάδες ισορρόπησαν και είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Πέτσα ο οποίος στο 24′ αστόχησε από πολύ πλεονεκτική θέση.

Στο 40′ ο πολύπειρος Αντωνιάδης με όμορφη εκτέλεση φάουλ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στο 58′ ο Μάριος Ζούγκα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και έτσι παρέμεινε το 1 – 1 μέχρι την λήξη της αναμέτρησης με τις δυο ομάδες να χάνουν εκατέρωθεν καλές στιγμές.

Οι Συνθέσεις

Μάνδρα (Δημήτρης Ζηρδέλης): Κιτσόπουλος, Τατσιός (46′ Αλβανός), Τζίκας, Κατσιαβριάς, Δοξαριώτης, Τζουρμακλιώτης (75′ Καραλάιος), Τεκέδης, Ζούγκα Μαν., Ζούγκα Μαρ., Χατζηλαδάς, Ανδριανόπουλος (24′ λ.τ. Σάρα)

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Ραπτόπουλος, Ζαχόπουλος, Κυριάκου, Μακρυγιάννης, Αντωνιάδης, Μητσόπουλος (30′ λ.τ. Σκέγια), Νεμπεγλέρας, Νασιούλας, Σιδηρόπουλος, Μπατζανούλης, Πέτσας (75′ λ.τ. Αναγνώστου).