Στοίχημα: Με τις έδρες σε Καταλονία και Αγία Πετρούπολη!

Σήμερα Τετάρτη (27/11) συνεχίζεται η 5η αγωνιστική του Champions League και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς!

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

“Καθαρίζουν” οι Μπλαουγκράνα

Στις 22:00, στο Καμπ Νου, η Μπαρσελόνα υποδέχεται την Μπορούσια Ντόρτμουντ για την 5η αγωνιστική του 6ου ομίλου.

Η Μπάρσα βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 8 βαθμούς και με νίκη απόψε εξασφαλίζει την πρόκριση και την 1η θέση του ομίλου. Για την 4η αγωνιστική έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τη Σλάβια Πράγας και έμπλεξε. Στη συνέχεια επικράτησε εντός έδρας της Θέλτα με 4-1 και το Σάββατο πέρασε από την έδρα της Λεγανές με 1-2 δίχως να πείσει. Βρήκε δύο γκολ από στημένες φάσεις, δεν έβγαλε ένταση στο παιχνίδι της με τον Γκριεσμάν να είναι ωσεί παρών και να γίνεται αλλαγή στο 57’. Σκόρερ της ομάδας του Βαλβέρδε οι Σουάρες και Βιδάλ. Την Κυριακή ταξιδεύει στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει την Ατλέτικο.

Η Ντόρτμουντ είναι δεύτερη στον όμιλο με 7 βαθμούς. Με νίκη εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ και με ισοπαλία θα κρατά την τύχη στα χέρια της την τελευταία αγωνιστική στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Σλάβια.

Απογοητευτική η εικόνα της ομάδας του Λούσιαν Φαβρ στα δύο τελευταία παιχνίδια. Πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων ταπεινώθηκε στο Μόναχο, όπου ηττήθηκε με 4-0 από την Μπάγερν και την Παρασκευή κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία με 3-3 εντός έδρας με την Πάντερμπορν, επιστρέφοντας από το 0-3 του ημιχρόνου με γκολ στο 84’ και στο 92’! Υπ’ ατμόν ο Ελβετός τεχνικός.

Η Μπαρσελόνα οφείλει να κερδίσει απόψε για να ταξιδέψει δίχως άγχος στο Μιλάνο την τελευταία αγωνιστική και για να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον μεγάλο αγώνα της Κυριακής. Ο Μέσι ανεβάζει στροφές και η Ντόρτμουντ δέχεται γκολ με τη σέσουλα. Επιλογή μας ο άσος με ασιατικό χάντικαπ (-1), σε απόδοση 1.90.

“Καυτός” Άγιαξ περνά από το γαλλικό βορρά

Στις 22:00 επίσης, στο Πιέρ Μορουά, η Λιλ υποδέχεται τον Άγιαξ για την 5η αγωνιστική του 8ου ομίλου.

Οι Γάλλοι έχουν ουσιαστικά αποκλειστεί και από το Europa League, αφού είναι τελευταίοι με μόλις 1 βαθμό στον όμιλο, ενώ Άγιαξ, Τσέλσι και Βαλένθια έχουν από 7.

Μαχητική η Λιλ στα δύο παιχνίδια με τη Βαλένθια, σίγουρα άξιζε κάτι παραπάνω από τον 1 βαθμό, ειδικά στο 1-1 εντός έδρας, όταν και δημιούργησε σωρεία ευκαιριών. Στο άλλο εντός έδρας παιχνίδι της ηττήθηκε 1-2 από την Τσέλσι, ενώ στο παιχνίδι του Άμστερνταμ ηττήθηκε με κατεβασμένα χέρια 3-0. Στο γαλλικό πρωτάθλημα κατατάσσεται 10η, προερχόμενη από δύο ήττες και μία ισοπαλία, με μόλις 1 γκολ ενεργητικό στα τρία αυτά παιχνίδια. Με απουσίες στο κέντρο της άμυνας θα παραταχθεί απόψε το συγκρότημα του Γκαλτιέ.

Ο Άγιαξ μετρά μόλις μία ήττα στη φετινή σεζόν, το 0-1 από την Τσέλσι στο Άμστερνταμ. Στο Λονδίνο, σε ένα επικό παιχνίδι οι δύο ομάδες έμειναν στο 4-4, με τον Άγιαξ να προηγείται 1-4 και να μένει με 9 παίκτες στην ίδια φάση στο 69’! Η επίθεση του coach Τεν Χάαγκ πετάει φωτιές, ο Άγιαξ έχει σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ στα 20 από τα 23 φετινά του παιχνίδια, ενώ και στα πέντε τελευταία παιχνίδια του έχει σκοράρει από 4 γκολ!!!

Τρομερά ποιοτικός επιθετικά ο Άγιαξ, έχει το βαθμολογικό κίνητρο και θα βρει κενά απέναντι στο πειραματικό κέντρο άμυνας των Γάλλων. Επιλογή το διπλό σε απόδοση 1.90.

Τα ρέστα της η Ζενίτ

Στις 19:55, στο Στάδιο Κρεστόβσκι της Αγίας Πετρούπολης, η Ζενίτ υποδέχεται τη Λυών για τον 7ο όμιλο.

Η Ζενίτ είναι στην 3η θέση με 4 πόντους, στο -3 από τη σημερινή της αντίπαλο. Δέχθηκε δύο ήττες από τη Λειψία στις προηγούμενες αγωνιστικές και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο σχετικά με την πρόκριση στους “16”. Επέστρεψε στις επιτυχίες με τα διπλά στις έδρες της Άρσεναλ Τούλα και της Ρούμπιν Καζάν για το πρωτάθλημα Ρωσίας και φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση. Με νίκη απόψε πιάνει τη Λυών και θα υπερτερεί στην ισοβαθμία, καθώς στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, όταν ο Αζμούν άνοιξε το σκορ και ο Ντεπάι ισοφάρισε.

Ο Ολλανδός ηγέτης των Λυονέ ήταν αυτός που ουσιαστικά τους οδήγησε στη νίκη επί της Μπενφίκα για την 4η αγωνιστική, αλλά τραυματίστηκε σ’ εκείνο το παιχνίδι και το κενό του είναι δυσαναπλήρωτο. Σήμερα η ο ομάδα του Γκαρσιά βολεύεται και με την ισοπαλία, την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Λειψία.

Οι Ρωσοι είναι πολύ δυνατοί εντός έδρας, η Λυών θα στερηθεί τις υπηρεσίες του καλύτερου της παίκτη, επιλογή ο άσος σε απόδοση 2.30.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.