Γυναίκα φαινόμενο: Γλίτωσε τρεις φορές από θαύμα, την τελευταία από κεραυνό

Μέσα σε 5 χρόνια η ζωή της απειλήθηκε σοβαρά τρεις φορές, όμως η τυχερή μέσα στην ατυχία της γυναίκα κατάφερε να βγει σώα κι αβλαβής και στις τρεις περιπτώσεις.

Μια γυναίκα από τη Λήμνο εξιστόρησε σε τηλεοπτικό κανάλι πως τα τελευταία χρόνια η ζωή της απειλήθηκε σοβαρά τρεις φορές και κατάφερε και τις τρεις να γλιτώσει.

Η τυχερή μέσα στην ατυχία της γυναίκα κατάφερε να σωθεί από κεραυνό, ναυάγιο και βλάβη σε αεροπλάνο κατά την διάρκεια αεροπορικής πτήσης, θυμίζοντας στο τέλος πρωταγωνίστρια Χολυγουντιανής ταινίας.

Ήταν πριν από πέντε χρόνια, τον Δεκέμβριο του 2014  όταν επέβαινε στο πλοίο «Norman Atlantic» το οποίο έπιασε φωτιά. «Πηγαίναμε Ιταλία, δεν θυμάμαι πολλά πράγματα, θυμάμαι μόνο τη φωτιά που βγήκαμε έξω με τον άνδρα μου. Μετά θυμάμαι ότι με πήρε ο άνδρας μου και μπήκαμε στη λέμβο» περιέγραψε η ίδια και πρόσθεσε: «προσπαθήσαμε να μπούμε με ανεμόσκαλα σε ένα τάνκερ».  Η γυναίκα είχε σωθεί χάρη στη βοήθεια ενός μοναχού που δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, πάλι, βρισκόταν σε αεροπορική πτήση το αεροπλάνο της οποίας παρουσίασε μηχανική βλάβη την ώρα που βρισκόταν στον αέρα με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Για αυτό το περιστατικό η ίδια είπε: «θυμάμαι μόνο ότι το αεροπλάνο πήγαινε δεξιά-αριστερά. Ο πιλότος είπε πως είχε μηχανική βλάβη και θα επέστρεφε. Έπαθα σοκ και δεν θυμάμαι».

Τελευταία δοκιμασία από την οποία πέρασε ήταν ο κεραυνός που χτύπησε το σπίτι της στην Λήμνο. Τελικά, σώθηκε από καθαρή τύχη καθώς εκείνη την ώρα βρισκόταν σε διπλανό δωμάτιο.

Πηγή: dikaiologitika.gr