Στοίχημα: Στήριγμα οι έδρες σε Ιταλία και Βέλγιο

Κυριακή (24/11) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς περιλαμβάνει αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι ο Stoiximan.

Βγάζει αντίδραση η “Ντόρια”

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ιταλική Serie A και το παιχνίδι ανάμεσα σε Σαμπντόρια και Ουντινέζε. Η Σαμπντόρια διανύει μια καλή σεζόν για τα δεδομένα της, καθώς μετά από 12 αγωνιστικές έχει μαζέψει μόλις εννιά βαθμούς, όντας εντός της επικίνδυνης ζώνης. Η Ουντινέζε από την πλευρά της είναι στην 11η θέση με 14 βαθμούς, η πορεία της είναι ελαφρώς καλύτερη, ωστόσο βασίζει πολλά στην έδρα της, καθώς μακριά από αυτήν συναντά πολλά προβλήματα. Θεωρούμε πως η έδρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο σήμερα, η Σαμπντόρια έχει “χρυσή” ευκαιρία να αναπνεύσει βαθμολογικά και πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το πολύτιμο τρίποντο. Επιλογή μας από το παιχνίδι ο άσσος σε απόδοση 2.15.

Επικίνδυνη έξοδος για την Γιουνάιτεντ

Περνάμε στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ και το παιχνίδι ανάμεσα σε Σέφιλντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Σέφιλντ είναι η ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν μέχρι στιγμής, καθώς βρίσκεται στην 8η θέση με 17 βαθμούς, παραμένοντας αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (2-3-0). Η Γιουνάιτεντ από την πλευρά της ξεκίνησε νωθρά, δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της όμως, καθώς μετράει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Πιστεύουμε πως οι δυο ομάδες έχουν και την ποιότητα αλλά και τη ψυχολογία για να βρουν δίχτυα έστω από μια φορά, επομένως θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

Παίρνει εκδίκηση η Γάνδη

Περνάμε στην Α’ Βελγίου και την κόντρα ανάμεσα σε Γάνδη και Αντβέρπ. Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν στο γήπεδο της Αντβέρπ πριν από τρεις ημέρες, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στη νίκη με σκορ 3-2. Το παιχνίδι είναι γρήγορο ρυθμό κι αρκετά τέρματα, ανάλογο τέμπο αναμένουμε και σήμερα, ωστόσο στην “GHELAMCO-arena” το προβάδισμα το έχει η Γάνδη. Ο άσσος σε απόδοση 1.93 μας αρέσει και θα αποτελέσει την επιλογή μας.

Επανέρχεται στις νίκες η Μιλάνο

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την ιταλική λίγκα και κόντρα ανάμεσα σε Μιλάνο και Ντιναμό Σάσαρι. Η Σάσαρι θέλει να παλέψει αυτό το μεγάλο ματς αλλά μάλλον δεν την ευνοούν οι συνθήκες. Το Μιλάνο ερχόμενο από δύο σερί ήττες, θέλει μία νίκη με πειστικό και ξεκούραστο τρόπο. Το χάντικαπ είναι χαμηλό και συγκεκριμένα στους 4.5 πόντους, επομένως θα πάμε με το Μιλάνο -4.5 σε απόδοση 1.82.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.