Ήττα για την Κρήνη, με το αγωνιστικό κομμάτι να περνά σε δεύτερη μοίρα…

Την ήττα με σκορ 2 – 1 γνώρισε η Νίκη Κρήνης στην έδρα της Ομόνοιας και έτσι παρέμεινε στους 10 βαθμούς και την 6η θέση μαζί με την Αναγέννηση Ζαππείου σε μια αναμέτρηση, στην οποία το αγωνιστικό κομμάτι περνά σε δεύτερη μοίρα για την Κρήνη.

Σε έναν πολύ βαρύ και κακό αγωνιστικό χώρο οι δυο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο, κάτι ανέφικτο όμως με τα τρία τέρματα να σημειώνονται από στατικές φάσεις.

Αρχικά στο 23′ Θέμελης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ, με την Κρήνη να απαντά στο 40′ όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τσιανάκα Χρήστου και λάθος υπολογισμό του τερματοφύλακα ο Φανίδης με προβολή πέτυχε το 1 – 1.

Το τελικό 2-1 πέτυχε ο Τριανταφύλλου με κεφαλιά στο 62′ μετά από εκτέλεση φάουλ και πάλι.

Πολλά παράπονα και σκέψεις αποχώρησης για την Νίκη Κρήνης…

Σε επικοινωνία που είχαμε με τους ανθρώπους της Κρήνης μας τόνισαν τα εξής: «Μετά τις τελευταίες δύο σφαγιαστικές διαιτησίες,υπάρχουν σκέψεις για παραίτηση της Νίκης Κρήνης από το πρωτάθλημα. Αρκετά επίσης είναι τα παράπονα των ανθρώπων της Νίκης Κρήνης (Διοίκησης, Τεχνικού Επιτελείου και Ποδοσφαιριστών) από την φιλοξενία της Ομόνοιας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η συνέχεια για την Νίκη Κρήνης και τις αποφάσεις για το μέλλον του Συλλόγου θα δοθεί στα γραφεία της ΕΠΣ Λάρισας με τους ανθρώπους της ομάδος να έχουν ήδη ενημερώσει τους αρμόδιους.»

Οι Συνθέσεις

Ομόνοια (Θ. Τσουμάνης-Σ. Τζήμας): Στεφούδης, Μακρής, Γεωργατζάς, Θέμελης, Τριανταφύλλου, Τσιάρας Γ., Γκάμπριελ (65΄Κατσιούλης), Σκουλίδης, Μακρυνίκας (75΄Χριστοδούλου), Πάγια, Θεοχάρης.

Νίκη Κρήνης (Σάκης Τσιάρας): Ράγιας, Μαργαριτόπουλος Ι. (83′ Λεβέντης), Διαμαντής, Ρουμελιώτης, Βάης, Βάτσικας, Αλεξανδράκης (62′ Σελήνης), Τσιανάκας Ι., Τσιάρας (75′ Σουφλέρης), Τσιανάκας Χρ., Φανίδης.