Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς μετά τον αποκλεισμό από το Μαυροβούνι στο κύπελλο της ΕΠΣΛ, κατάφερε και νίκησε στην έδρα του, την ομάδα του Τυρνάβου με σκορ  3-1 στην 11η στροφή του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Με αυτή την νίκη η Αμπελιά βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ από την άλλη η ομάδα του Τυρνάβου στην 7η θέση με 14 βαθμούς.

Στο 13΄ο Γκαραλιάκος με ωραίο πλασέ, θα ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους, “γράφοντας” το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι θα απαντήσουν πριν την εκπνοή του ημιχρόνου στο 44΄με κεφαλιά του Τάσου Βερύκοκου, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Β. Λόλα, για το 1-1.

Ο Γκαραλιάκος όμως “πήρε κεφάλι” ξανά στο σκορ, πριν οι δυο ομάδες οδηγηθούν για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, για το 2-1, από εκτέλεση φάουλ του Γ. Δάσσιου.

Το τελικό 3-1 θα διαμορφώσει στο 83΄ο Δημ. Καλούσης, σφραγίζοντας την νίκη για την ομάδα του Ολυμπιακού Αμπελιάς.

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Βαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ): Κουκούτσης, Παρασκευούδης (55′ Πλιάγκας), Σελήνης, Αγγέλης, Ποτούσογλου, Δάσσιος, Καλούσης, Κορδαλής, Γκαραλιάκος (82′ Ηλιούδης), Σταθάκος, Περδίκης.

Τύρναβος 2005 (Γιώργος Παπαντωνίου): Φαρμάκας, Πατσής, Λιάκος, Αυλογιάρης, Παπαδόπουλος, Κατσιαρός (35′ λ.τ. Μπάκος Κ.), Γανός (80′ Ντονούδης), Πρισακάρου, Πατσιωτός, Λόλας (70′ λ.τ. Πίρε), Βερύκοκος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Δημεράς, Πάλλας, Γκανάτσιου.