“Απέδρασε” με το διπλό από την Αγιά ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Σπουδαίο διπλό στην έδρα της Αγιάς πέτυχε ο Αχιλλέας Φαρσάλων με τους κιτρινόμαυρους να κερδίζουν με σκορ 1-2 και να φτάνουν τους 9 βαθμούς μετά από 11 αγωνιστικές στην Α ΕΠΣΛ DETOX κατηγορία και μάλιστα να τρέχουν ένα σερί τριών αήττητων αγωνιστικών με δύο νίκες και μία ισοπαλία μειώνοντας έτσι αισθητά την ψαλίδα από τις ομάδες που βρίσκονται ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Δωτιέα να έχει τον έλεγχο στο πρώτο μέρος δίχως όμως να χάνει κάποια μεγάλη ευκαιρία.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 55′ έπειτα από εκτέλεση φάουλ και αρκετές κόντρες η μπάλα κατέληξε στον Παπακωνσταντίνου, αυτός έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Κομισόπουλος με προβολή νίκησε τον Μπρέλλα και έγραψε το 0-1. Άμεση ήταν η απάντηση της Αγιάς καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Τσιρογιάννης με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Παρθένη και έφερε το ματς στα ίσια.

Μετά από αυτό το τέρμα οι γηπεδούχοι πίεσαν, όμως δεν κατάφεραν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη και καλά οργανωμένη άμυνα του Αχιλλέα.

Μάλιστα το συγκρότημα του κ. Καπελιάνη βρήκε τους χώρους στην κόντρα επίθεση και σε μια γρήγορη αντεπίθεση στο 73′ κατάφερε να πάρει και πάλι το προβάδισμα.

Ο Παπακωνσταντίνου έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και ο Μάνος Πετράκης με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 1-2.

Ο επιθετικός του Αχιλλέα είχε τρεις μεγάλες ευκαιρίες να διευρύνει την νίκη της ομάδος του, όμως σε δύο περιπτώσεις ο Μπρέλλας ήταν αυτός που τον σταμάτησε από θέση τετ α τετ, ενώ στο 85′ οι αμυντικοί των γηπεδούχων έδιωξαν πάνω στην γραμμή το πλασέ του υψηλόσωμου επιθετικού.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 87′ όταν ο Μαλάκος με καρφωτή κεφαλιά προσπάθησε να νικήσει τον Παρθένη με τον τερματοφύλακα του Αχιλλέα να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση και να δίνει έτσι στην ομάδα του ένα μεγάλο τρίποντο τόσο σε ουσία όσο και στην ψυχολογία.

Οι Συνθέσεις

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Βαΐτσης): Μπρέλλας, Μάντσε (82′ Μπαρούτζας), Παπαγιαννούλης (89′ Γιαννουλέας), Κόκκινος, Γούτος Ευάγγ., Ντελής (70′ Γιώργης), Τσατσαλίδης, Τσιρογιάννης, Μαλάκος, Καρβούνης (78′ Φουκαλάς), Κορλός.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Παρθένης Σ., Κατσανάκης (89′ Γκούνης), Τσούλης Αθ., Μπερσιάνης, Πετράκης Χρ., Κομισόπουλος, Παπακωνσταντίνου (72′ Αναγνώστης), Τλούπας (26′ λ.τ. Τσούλης Δ.), Καναβός (58′ Πετράκης Μ.), Παρθένης Λ., Γαγάρας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουμαρσόπουλος, Σκυβαλίδας, Κοσμάνος.