«Διπλό ανάσα» και χαρακτήρα για τον ΑΟ Ναρθακίου

Ο ΑΟ Ναρθακίου κατάφερε να «αποδράσει» με σπουδαίο τρίποντο από την έδρα του Πύρρου καθώς πέτυχε επιβλητική νίκη με σκορ 0 – 3 και πήρε μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» στον 2ο όμιλο της Α1 ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Το συγκρότημα του Γιάννη Βασιλείου με αυτή την νίκη έφτασε τους 9 βαθμούς και… «σκαρφάλωσε» στην 11η θέση του πρωταθλήματος.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Βασίλης Σπανός ο οποίος σκόραρε δυο τέρματα και ήταν «μπροστάρης» σε αυτή την μεγάλη νίκη των «γαλάζιων».

Αρχικά στο 5′ ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ με ψύχραιμο πλασέ μετά από όμορφη πάσα του Βράκα και πέτυχε το 0 – 1.

Ενώ ένα τέταρτο αργότερα ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύτηκε την κάθετη πάσα του Καραβαγγέλη και με πανομοιότυπο τρόπο πέτυχε το 0 – 2 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Το τελικό 0 – 3 πέτυχε στο 87′ ο Καραβαγγέλης, όταν ο Βράκας βγήκε τετ α τετ, «έσπασε» την κατάλληλη στιγμή στον Καραβαγγέλη και αυτός έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλές στιγμές με τους Βαρελά, Σπανό και Καραβαγγέλη και θα μπορούσαν να διευρύνουν το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Oι Συνθέσεις

ΑΟ Ναρθακίου (Γιάννης Βασιλείου): Ζειμπέκης, Νταιάκης, Τσαπέπας, Δημακόπουλος, Κατσικόπουλος (46′ Λελεντζής), Βράκας, Σπανός, Καραβαγγέλης, Βαρελάς (85′ Παπανικολάου), Καπετάνος (46′ Μπουλούτσος), Καψιώχας.

Πύρρος (Δημήτρης Βλάχος): Ξύτσας, Λίτσα, Σουλάι (58′ Λέτσιος), Τσάκουλης (50′ Νικούλης), Ακρίβος, Κάτσης, Φουρκιώτης, Αλλιάι (87′ Τζίκα), Γαλάνης, Λεσάι, Σάρα (70′ Αλεξανδρής).