Άρεσε, επέμεινε και κέρδισε η Δόξα Υπέρειας

Σπουδαίο τρίποντο στην έδρα της πέτυχε η ομάδα της Δόξας Υπέρειας με σκορ 2-0, απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του Ατρόμητου Αγίων Αναργύρων, όπου μετά το 70΄”ξέμειν娔 από δυνάμεις. Ωστόσο, χρειάστηκε να περάσουν 84΄λεπτά, ώστε να γείρει η ζυγαριά υπέρ των γηπεδούχων, που είχαν το πάνω χέρι της αναμέτρησης καθ’όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Με αυτή την νίκη η Δόξα Υπέρειας βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων στην 9η θέση με 14 βαθμούς για το πρωτάθλημα της Α1′ ΕΠΣΛ.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο 4’ ο Κερμελίδης από αριστερά θα βρει τον Τζατζάκη εκείνος με την πλάτη στο τέρμα θα γυρίσει θα σουτάρει και θα στείλει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καραποστόλη.

Στο 19’ η ομάδα των Αγίων Αναργύρων, θα κερδίσει φάουλ, θα το εκτελέσει o Κολοβός,  η μπάλα θα πάει στον Δάσσιο, που θα κάνει την κεφάλια λίγα πάνω από τα δοκάρια του Σκαντζούρη, ενώ στο 25’ ο Κουσιώρας θα πιάσει την κεφάλια με την μπάλα να περνάει κόρνερ για τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη στο 66’ ο Καλφόγλου από αριστερά, θα δώσει στον Κουσιώρα, αυτός θα σουτάρει στην κίνηση, η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι. Στο 73’ Κερμελίδης από δεξιά θα βγάλει ψηλά στον Κουσιώρα και ο τελευταίος δεν θα καταφέρει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Τελικά η λύτρωση θα έρθει για την Υπέρεια στο 84΄όταν ο Τζατζάκης από το κέντρο της μεγάλης περιοχής θα “σπάσει” δεξιά στον Κουσιώρα, και εκείνος με υποδειγματικό πλάσε, θα ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στο 86′ ο Μπελιαγιάς θα δεχθεί κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή, οι φιλοξενούμενοι θα συνεχίσουν με 10 παίκτες και θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν με όσες δυνάμεις έχουν για να ισοφαρίσουν, όμως στο 93′ ο Ντόντος θα τους κόψει κάθε ελπίδα, όταν από την δεξιά πτέρυγα θα “πιάσει” τον Καραποστόλη εκτός εστίας και με φοβερό σουτ από πολλά μέτρα και πλάγια θέση θα σκοράρει κάνοντας το 2-0 στην εκπνοή της αναμέτρησης.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Υπέρειας (Γιώργος Λυκοκώστας): Σκαντζούρης, Παπαδόπουλος, Ντόντος, Δημητρίου, Τραμπάκουλος, Πρίφτης, Γκατζόγιας, Κουσιώρας, Κερμελίδης(93′ Τσιούρης Γ.)  Καλφόγλου(74′ Πατσιούρας), Τζατζάκης.

Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Καραποστόλης, Μπισμπιγιάννης, Δολιάνης, Ντουρουντάκης, Κολοβός, Μητρακούλης, Τίκας (45′ Αμαρλαριώτης Θ.) – (55′ λ.τ. Δοξαριώτης), Μπελαγιάς, Τζεμολάρι, Τσιρβούλης, Δάσσιος (83′ Αμαρλαριώτης Μ.).

Τριπλέτα: Στάικος, Μίχος, Πάλλας