Ανατρεπτικό «διπλό» για τον Ατρόμητο Βαμβακούς

Ο Ατρόμητος Βαμβακούς μπορεί να βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ στο παιχνίδι με την Γλαύκη, όμως κατάφερε να «απαντήσει» άμεσα και εν τέλει όχι απλώς να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα αλλά να πάρει εμφατικό «διπλό» καθώς επιβλήθηκε με σκορ 1 – 4.

Έτσι οι μπλε του Χρήστου Ανδρεόπουλου έφτασαν τους 17 βαθμούς και βρίσκονται στην 7η θέση, όντας στο -4 από την κορυφή!

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Τασιόπουλος ο οποίος σημείωσε δυο τέρματα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Γλαύκη να ανοίγει το σκορ μόλις στο 10′ με τον Μπατζογιάννη να πλασάρει εύστοχα.

Στο 13′ ο Τασιόπουλος ήταν αυτός που έφερε το παιχνίδι στα ίσια με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τσιτσικλή, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με τον ίδιο τρόπο δηλαδή πέτυχε το 1 – 2 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, φέρνοντας «τούμπα» την αναμέτρηση, έπειτα από όμορφη σέντρα του Βόπη.

Εν συνεχεία οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την ψυχολογία υπέρ τους και κατάφεραν να διατηρήσουν μέχρι και το πέρας του πρώτου μέρους το υπέρ τους προβάδισμα.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Ατρόμητος κατάφερε να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη, όταν ο Βόπης με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 1 – 3.

Το τελικό 1 – 4 σημείωσε ο Τσιτσικλής με πλασέ στο 84′ της αναμέτρησης.

Μάλιστα ο Ατρόμητος είχε δυο δοκάρια στο πρώτο μέρος όταν αρχικά ο Τσιτσικλής πέρασε τον αντίπαλο του, όμως το πλασέ που έκανε από πλαγία θέση σημάδεψε το κάθετο δοκάρι.

Ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Βόπης έκανε το πλασέ με την μπάλα να σταματά και αυτό στο κάθετο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές καλές στιγμές με σουτ του Αγγελόπουλου και του Τσιτσικλή, ενώ οι Τασιόπουλος, Τσιτσικλής αστόχησαν από θέση τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Γλαύκης να τους σταματά.

Η Σύνθεση

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σκούφης, Φλώρος, Μπερσιάνης, Βασιλόπουλος, Μακρής, Βόπης, Αγγελόπουλος, Θανόπουλος (65′ Χρόνης), Αζάς (60′ Μουτκανάς), Τασιόπουλος, Τσιτσικλής (85′ Φάτσης).