Τρόμος σε πτήση: Οι κινητήρες έβγαζαν φλόγες (vid)

Τον τρόμο έζησαν οι επιβάτες ενός αεροσκάφους, που έκανε αναγκαστική προσγείωση προχώρησε αεροπλάνο στο Λος Άντζελες μετά από πρόβλημα στους κινητήρες, βγάζοντας φλόγες…

Συγκεκριμένα, ένα «Boeing 777» των «Philippine Airlines», που είχε προορισμό τη Μανίλα, αντιμετώπισε βλάβη στους κινητήρες και ζήτησε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της αμερικανικής μεγαλούπολης, καθώς το πρόβλημα παρουσιάστηκε την ώρα που πετούσε πάνω από το Λος Άντζελες. Στην πτήση επέβαιναν 347 άτομα, τα οποία όλα ήταν καλά στην υγεία τους, όπως ενημέρωσε εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρίας.

Είναι χαρακτηριστικό πως λίγο πριν την προσγείωση τους, ο ένας από τους κινητήρες (δεξιός) άρχισε να βγάζει φλόγες, με έναν επιβάτη του αεροπλάνου να καταγράφει το συγκεκριμένο σκηνικό στον αέρα. Κάτι που προκάλεσε πανικό. Αυτό το βίντεο προβλήθηκε από τηλεοπτικό σταθμό του Λος Αντζελες.  «Είδα φως και νόμιζα ότι ήταν από τον ήλιο και μετά άκουσα τις εκρήξεις και είδα φλεγόμενες μπάλες να βγαίνουν από τον κινητήρα», είπε στο κανάλι ένας από τους επιβάτες.

Πηγή: altsantiri.gr